Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Lundi, Mardi, Mercredi, Jeudi, Vendredi midi, Samedi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.3 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Petra
Avis du: inconnu
Petra recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Rapport qualité/prix

Heerlijk feestmaal

Hier de (eerste) communiefeest van onze dochter gevierd. Alle gasten hebben genoten van een heerlijke feestmaal met afsluiter het geslaagde ijslam. Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, lekker eten (grote porties) voor democratische prijzen.

luc
Avis du: inconnu

uitstekende kwaliteit en een eerlijke prijs,moo...

uitstekende kwaliteit en een eerlijke prijs,mooie presentatie en zeer uitgebreide kaart.Niet geschikt voor een rustige tête à tête wegens zeer druk bezocht, veel families met kinderen maar steeds met de glimlach onthaald, uiterst vriendelijk personeel met goede kennis van hun produkten (vooral de oudere dame)absolute aanrader (309740)

Bart
Avis du: inconnu

Goeie verhouding prijs - kwaliteit. Lekkere...

Goeie verhouding prijs - kwaliteit. Lekkere pasta's in verschillende soorten. Vleesgerechten altijd goed gebakken ( bleu - saignant - à point - bien cuit ) volgens het boekje. Zeer aan te bevelen : rode huiswijn !

Bert
Avis du: inconnu

Al verschillende keren De Scheerling bezocht,...

Al verschillende keren De Scheerling bezocht, altijd tevreden teruggekeerd. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend, er is een goeie en vlotte bediening. Aanwezigheid van tuin met in de zomer een springkasteel voor de jongsten en een speelhoekje. Aanrader !

Rafken
Avis du: inconnu

Hier eten was een zeer interessante ervaring....

Hier eten was een zeer interessante ervaring. Met een ander vriendenkoppel gaan we regelmatig eens eten, maar hier was ik alvast nog nooit geweest. De bediening was supervlot en vriendelijk, vandaar een tien. Het is - naar mijn smaak - niet het meest gezellige restaurant, maar toch behoorlijk knus. Het eten was prima, we hebben gebakken zeetong met champignons geprobeerd, en ook steak en pasta. Het enige minpuntje was dat de pasta's gewoon te warm waren, maar verder niks op aan te merken en heel democratische prijzen

Tous les avis de ce restaurant