Budget
Pas de budget disponible
Jours de fermeture
Ouvert 7j/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone Site web
A propos de ce restaurant
Lunch Garden est le restaurant familial par excellence. C’est l’endroit idéal pour aller manger un bout avec ses enfants et petits-enfants.
Chez Lunch Garden, vous pouvez déguster un repas sain et délicieux à un prix abordable et à tout moment de la journée. Que vous souhaitiez prendre un petit-déjeuner, un déjeuner ou un dîner, vous trouverez certainement quelque chose à votre goût dans le vaste choix de plats délicieux.
Lunch Garden privilégie au menu les plats traditionnels belges comme le vol-au-vent, les boulettes sauce tomate ou le steak-frites. Vous trouverez également une grande variété de plats de pâtes ainsi que des plats cuisinés au wok ou au grill.

Heures d'ouverture
Horaires :
vendredi 08:30–22:00
samedi 08:30–21:45
dimanche 08:30–21:30
lundi 08:30–21:30
mardi 08:30–21:30
mercredi 08:30–21:30
jeudi 08:30–21:30
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.6 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Tim
Avis du: inconnu
Tim recommande ce restaurant pour: Groupes, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Stijlvol dineren voor een prikje - het kan!

Toegegeven, iedereen die "Lunch Garden" hoort, weet dat hij niet zal belanden in een sterrenrestaurant. Je verwacht dan ook grootkeuken als je er gaat eten. Maar grootkeuken en grootkeuken zijn twee. Daar waar de meeste ketens inzetten op "quick food" en een hapklare maaltijd, steekt Lunch Garden hier met kop en schouders bovenuit. Niet alleen is het prijs-kwaliteit een topper, maar het aanbod is ook heel gevarieerd en smaakt niet alsof het uit een plastic potje komt (wat bij de meeste grootkeukenrestaurants wel zo is). Er is tijd en werk gestopt in het uitdenken van de recepten, alsook in het nieuwe kader waarin Lunch Garden zijn restaurants heeft gestopt de voorbije maanden. Het ietwat stoffige, oubollige interieur heeft plaats geruimd voor een strak doch gemoedelijk kader waar ruimte is voor een gezellige babbel, maar eveneens voor een knus diner voor twee of een zakenlunch. Lunch Garden Ninove staat al jaren bekend als één van dé toppers uit de keten. Daardoor wordt het ook druk bezocht, en dit is allicht het grootste minpunt aan het restaurant. Tijdens de piekuren (tussen 18u en 19u) krijgt het personeel de massale rush niet voldoende snel bediend waardoor er soms ellenlange wachtrijen ontstaan. Ook de signalisatie kan beter herbekeken worden, gezien het niet echt duidelijk is waar men moet aanschuiven als men bijvoorbeeld mosselen wil, een steak, of iets à la carte. Niettegenstaande is het personeel heel vriendelijk en verloopt het aan de kassa al heel wat vlotter. De schotels zelf zijn, zoals reeds gezegd, een aangename verrassing; de gratis warme groentjes een opsteker. Wij gaan zeker terug!

Koen
Avis du: inconnu
Koen recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Lekkere mosselen!

Ik was al bekend met Lunch Garden en wist dat het eten van goede kwaliteit is, zeker als je de prijs in beschouwing neemt. De ruime keuze aan gerechten is altijd mooi meegenomen, maar ik ga meestal voor een gegrilde steak. Deze keer heb ik me laten verleiden door de mosselen en ik was tevreden met mijn keuze. Enkel jammer dat de mosselen niet meer à volenté zijn, maar je mag wel nog frietjes gaan halen als je nog honger hebt. Er werd ook geen probleem gemaakt over de kortingsbon die ik bij had van The Insiders. Aangezien mijn gerecht à la minute bereid werd, was het lekker warm, maar mijn tafelgenoten hun schotels mochten wel iets warmer. Het restaurant zelf is niet heel gezellig en doet een beetje aan als een cafetaria, maar alles is zeer proper en dat is wel een groot pluspunt. Het personeel staat onder druk tijdens de middagshift, maar blijft wel vriendelijk.

Ann
Avis du: inconnu
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Goedkoop en eens lekker

Lunch Garden Ninove is ideaal voor wie tijdens de middag niet té veel tijd over heeft, maar toch eens iets anders/stevigers wil dan een broodje. Er is een ruime keuze aan gerechten: zowel de klassiekers (steak, kip,…) als seizoensproducten (mosseltjes!) zijn beschikbaar. Het interieur is niet het meest gezellige, maar alles is wel zeer proper en dat is voor mij het belangrijkste. Er is ook gratis WiFi aanwezig en het personeel is vriendelijk. Geen haute cuisine, maar eens lekker en goedkoop (rond de 15€ voor een uitgebreide maaltijd met drankje en dessert).

Leen
Avis du: inconnu
Leen recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner

Lekkere lunch!

De Lunch Garden in Ninove is een goede plek om een iets uitgebreidere lunch te eten. Bij ons vorige bezoekje hebben we even moeten wachten om af te rekenen, maar op ongeveer 50min hebben we aangeschoven, betaald en gegeten dus we kunnen zeker niet klagen. Iedereen van ons groepje heeft mosselen gegeten en die waren heel lekker. Ze waren niet super groot, maar dat kan je eigenlijk niet verwachten voor de prijs (zeker niet als je weet dat je nog mag bijvragen!). Het personeel is zeer vriendelijk en zowel het buffet als de eetzaal is netjes. Een aanrader dus!

placeholder
Lili
Avis du: inconnu
Lili recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner

Goede Belgische keuken - Betaalbare prijs

Onze mosseltjes smaakten heerlijk en werden tijdens het wachten vers bereid met toevoeging van een grote portie verse mosselgroentjes. Onder de verschillende dessertjes kozen wij voor de condérijst met krieken en dat was een lekker afzakkertje. Nog een dampend kopje koffie achteraf, maakte het geheel compleet. Het was dus genieten voor ons gezelschap, en dat in een aangenaam en vernieuwd interieur dat aangepast is aan de hedendaagse noden: uitnodigend, zowel voor jonge mensen (WIFI, GSM-oplaadpunten) als voor oudere mensen en gezinnen met kinderen. Er zijn gezellige hoekjes voor koppels, zowel als grote tafels voor grotere gezelschappen. De keuze uit verschillende prijscategorieën en het grote aanbod aan gerechten maken dat er voor elk wat wils is. Behalve de dag- en weekmenu’s, zijn er ook de vaste klassiekers die altijd smaken. Het personeel bleef vriendelijk en behulpzaam, ondanks dat het zeer druk was toen wij er recent waren.

Tous les avis de ce restaurant