Vissersstraat 51 1800 VILVORDE
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi - Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.8 Basé sur 14 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
14 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Miguel
Taffin
Miguel recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants

Kwaliteit en vriendelijkheid zijn gewoon top

Zo vriendelijk....super kwaliteit en bediening

placeholder
Betty
Callewaert

ons geliefde restaurantje

Dé pace-to-be voor een échte paardensteak! Vriendelijke bediening, lekkere steak in een autentiek kader. In 't WE is er altijd tomatensoep-met-balletjes. Hier komen we altijd terug!!!!

placeholder
Katleen
De Belder

mmmmm die paardenbiefstuk, lekker! Wel eenvoudi...

mmmmm die paardenbiefstuk, lekker! Wel eenvoudig geserveerd en lang moeten wachten. Een gevolg van het succes van dit gekend etablissement zeker?Het is eens iets anders! Sfeer straalt het niet uit, maar die paardenbiefstuk op je bord daar kom je voor.

ulrich
maheur

Oerdegelijk paardesteakrestaurant. Het eten...

Oerdegelijk paardesteakrestaurant. Het eten is van een uitstekende kwaliteit. De bediening (vooral de slabereiding) maken dit restaurant uniek in zijn soort. Wie het niet zo nauw neemt met de uitstraling maar wel lekker wil eten is hier zeker op zijn plaats. Echt een superzaak.

rita
vandersmissen

heerlijke eerlijke biefstuk perfecte frieten...

heerlijke eerlijke biefstuk perfecte frieten zoals thuis een slaatje met echte mayonaise .De bediening supervriendelijk attent en snel. Dit doen we nog een keer!

ludovic
beun

Een paardesteak a point, verse frietjes en...

Een paardesteak a point, verse frietjes en groene sla, wat wil een mens nog meer! Legendarisch simpel maar legendarisch lekker. Vaste ste'a'k.

Luc
Parent

Pour amateurs de steak de cheval only...mais,...

Pour amateurs de steak de cheval only...mais, QUEL STEAK!!! La viande la plus tendre qui soit, et ce sans failles depuis 30 ans. (4248)

Christel
Beutels

Omdat het er zo goed is gaan we dikwijls langs...

Omdat het er zo goed is gaan we dikwijls langs bij de Kuiper.Het heeft echt iets apparts:lekker vlees,gemengde sla en een vlotte maar toch een vriendelijke bediening."meer moet da ni zijn ".In de weekend moet je toch best reserveren voor een plaatske,da allemaal voor nen goeie pjeiresteak.

Bettina
Masure

Super, kan de vorige commentaren alleen maar...

Super, kan de vorige commentaren alleen maar bevestigen. Heerlijk vlees, vers gemengde sla, vriendelijke snelle bediening, wij komen hier zeker terug!!!

Wim
Herten

Nog altijd het restaurant om paardesteack te...

Nog altijd het restaurant om paardesteack te gaan eten: uiterst lekker vlees met sla die aan tafel gemengd wordt. Reserveren is wel vereist en in het weekend is het zo druk dat je niet echt kan natafelen.

Tous les avis de ce restaurant