Très bon 8.7 Score basé sur 13 avis

placeholder

De Kuiper

actualiser les infos du restaurant
13/20 Gault&Millau
Vissersstraat 51 1800 VILVORDE

Cuisine

Du Terroir

Jours de fermeture

Lundi - Mardi

Contact

Afficher le numéro de téléphone

Info

Modes de paiement Sodexo Lunch Pass®, American Express, Diners Club, Master Card, Visa, Sodexo Card®

13 personnes ont donné un avis sur le restaurant DE KUIPER

En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix

Note moyenne des avis

8.7 Basé sur 13 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
placeholder
Betty Callewaert
Avis du  31/05/2015

ons geliefde restaurantje

Dé pace-to-be voor een échte paardensteak! Vriendelijke bediening, lekkere steak in een autentiek kader. In 't WE is er altijd tomatensoep-met-balletjes. Hier komen we altijd terug!!!!

placeholder
Katleen De Belder

mmmmm die paardenbiefstuk, lekker! Wel eenvoudi...

mmmmm die paardenbiefstuk, lekker! Wel eenvoudig geserveerd en lang moeten wachten. Een gevolg van het succes van dit gekend etablissement zeker?Het is eens iets anders! Sfeer straalt het niet uit, maar die paardenbiefstuk op je bord daar kom je voor.

ulrich maheur

Oerdegelijk paardesteakrestaurant. Het eten...

Oerdegelijk paardesteakrestaurant. Het eten is van een uitstekende kwaliteit. De bediening (vooral de slabereiding) maken dit restaurant uniek in zijn soort. Wie het niet zo nauw neemt met de uitstraling maar wel lekker wil eten is hier zeker op zijn plaats. Echt een superzaak.

rita vandersmissen

heerlijke eerlijke biefstuk perfecte frieten...

heerlijke eerlijke biefstuk perfecte frieten zoals thuis een slaatje met echte mayonaise .De bediening supervriendelijk attent en snel. Dit doen we nog een keer!

Ludovic beun

Een paardesteak a point, verse frietjes en...

Een paardesteak a point, verse frietjes en groene sla, wat wil een mens nog meer! Legendarisch simpel maar legendarisch lekker. Vaste ste'a'k.

Luc Parent

Pour amateurs de steak de cheval only...mais,...

Pour amateurs de steak de cheval only...mais, QUEL STEAK!!! La viande la plus tendre qui soit, et ce sans failles depuis 30 ans. (4248)

Christel Beutels

Omdat het er zo goed is gaan we dikwijls langs...

Omdat het er zo goed is gaan we dikwijls langs bij de Kuiper.Het heeft echt iets apparts:lekker vlees,gemengde sla en een vlotte maar toch een vriendelijke bediening."meer moet da ni zijn ".In de weekend moet je toch best reserveren voor een plaatske,da allemaal voor nen goeie pjeiresteak.

Bettina Masure

Super, kan de vorige commentaren alleen maar...

Super, kan de vorige commentaren alleen maar bevestigen. Heerlijk vlees, vers gemengde sla, vriendelijke snelle bediening, wij komen hier zeker terug!!!

Wim Herten

Nog altijd het restaurant om paardesteack te...

Nog altijd het restaurant om paardesteack te gaan eten: uiterst lekker vlees met sla die aan tafel gemengd wordt. Reserveren is wel vereist en in het weekend is het zo druk dat je niet echt kan natafelen.

Pascal Fichet

Un cadre brasserie bien particulier, des serveu...

Un cadre brasserie bien particulier, des serveurs sympathiques et dynamiques et pour les amateurs, un steack de cheval remarquables. Une bien bonne adresse pour amateurs de viande chevaline.

Tous les avis de ce restaurant