CANAL
CANAL
CANAL
CANAL
Cuisine
Budget
Pas de budget disponible
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
6.9 Basé sur 3 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
3 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Bart
Avis du: inconnu

Laatste keer

Wij bezoeken als buurtbewoners Canal geregeld sinds de opening ongeveer vier jaar geleden. De laatste tijd gaat het niveau echter steevast achteruit. Bij ons laatste bezoek was men de bestelling vergeten doorgeven aan de keuken waardoor we ongeveer anderhalf uur hebben moeten wachten op onze schotels. Uiteindelijk bleek één van onze schotels snel in elkaar gegooid, de kip was zelfs niet gaar. Een verontschuldiging van het personeel of wat brood brengen in de tussentijd was duidelijk teveel gevraagd. Het niveau van de schotels bereikt ook een absoluut dieptepunt: smaakloos en inspiratieloos. De beschrijving op de menukaart oogt veelbelovend maar het resultaat is pover: droge kip en groenten zonder enige saus, smaakloze kabeljauw met groenten die drijven in het vocht, afgewerkt met een "kwak" tomatensaus. De prijs blijft hoog voor een steeds afnemende kwaliteit. Het personeel loopt ongeïnteresseerd rond en staat liefst vrolijk te wezen in de keuken. De locatie en inrichting is zeer aangenaam en voor ons op wandelafstand maar wij zoeken in de toekomst andere oorden op.

placeholder
Ell
Avis du: inconnu
Ell recommande ce restaurant pour: Couples

too expensive for this sort of food!

The food is far rom special so its the service, the portions are not only small but boring, steak with fries was without vegies, only a piece of meat in a huge white plate. Hamburger was small as well, no bread or butter, we were asked right away to make our choice and after finishing the coffee machine was not öpen" anymore so we were brought the bill. staff is to young to notice the small mistakes, shame but never cming back for a meal, woth it maybe only for drinks as the view it's amazing!

Laetitia
Avis du: inconnu

Blijf van de wijn!

Kwaliteit is ok maar porties klein en prijs groot! En een tip aan het personeel: blijf van we wijnflessen op tafel! En vooral, neem geen fles mee als ze niet leeg is

Tous les avis de ce restaurant