DE DRIE FONTEINEN
DE DRIE FONTEINEN
DE DRIE FONTEINEN
DE DRIE FONTEINEN
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.2 Basé sur 28 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
28 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Marie-Alice
Avis du: 14/05/2017
Marie-Alice recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Sympa dans magnifique parc

Brasserie plus qu'agréable pour dîner à deux ou en groupes. Chouette service, repas brasserie parfait. Idéal aussi en été sur la terrasse. Magnifique parc à découvrir absolument.

Yves
Avis du: inconnu

un tel cadre mérite beaucoup mieux

Comment est-il possible dans un cadre pareil de n'avoir que cuisine de cantine!! Certes, la vaisselle est belle, la terrasse magnifique, mais surtout, n'y mangez pas!! D'abord, cassez votre tirelire: bouteille d'eau à 8,00€( certains étoilés sont moins chers), filet de porc à 20,00€ ( trop cuit micro sous vide, même pas poêlé ! ), sauce Blackwell sans crème mal liée avec trop de maïzena, carbonnade 18,00€ ( sous vide probablement Davigel), filet de barbue(??) surgelé purée Métro.22,00€. C' et beaucoup trop cher pour ce que c' est, c ' en est sacandaleux, on mange mieux dans un mess d' entreprise. C' est d' un amateurisme de salle de fête paroissiale au prix d' une étoile Michelin. N' y allez que pour boire un verre, si vous étes patient.

placeholder
Freddy
Avis du: inconnu

Ellendig lang wachten

Fantastisch kader met gezellig terras, maar zeer onbeleefde en trage bediening : Eerst aperitief maar zonder zoutjes. Dan één uur gewacht op voorgerecht. Kaaskroketten zijn dan ook gewoon 2 kaaskroketten met een stukje citroen, geen rauwkost, noch tomaat .... niks. Drank werd pas na het voorgerecht gebracht. Dan opnieuw een uur gewacht voor het hoofdgerecht (we waren slechts met 4 en 2 bestelden hetzelfde) en dit nadat we er de obers op attent gemaakt hadden. We hadden geen zin om nog eens een uur te wachten voor een dessert, dus hebben we afgerekend. Spijtig want het decor is super.

placeholder
Thierry Heymans
0 Favoris
Avis du  19/05/2016

inderdaad prachtig kader enz.maar de bediening is nul .geen glimlach.en dat is toch ook belangerijk

xxxx
Avis du: inconnu

Enkel een extra glimlach voor een fooi!!!

Hebben lekker gegeten, maar jammer dat het personeel onvriendelijk is. Krijgen enkel een glimlach en een dankwoord als je de afrekening vraagt en dit waarschijnlijk voor een extra fooi!!! Vind dit een spijtige zaak omwille de kwaliteit van het eten en het mooie kader.

Sofie
Avis du: inconnu

eten oké, bediening ontgoochelend

Een vergelijkbare ervaring als die van Gert. Zondagavond kwamen we na een uitstapje naar Brussel naar De Drie Fonteinen, om er nog iets kleins te eten. De kinderen in het gezelschap wilden graag een pannenkoek. Er staat inderdaad op de kaart dat deze maar tot 17 uur te verkrijgen zijn, maar we besloten het toch te vragen, als het om kinderen gaat is dit op veel plekken geen probleem. De serveerster antwoordde "dat staat op de kaart, pannenkoeken zijn er maar tot 17 uur. Er staan ook andere kindergerechten op." Oké, voor ons geen probleem. We bestellen twee keer een duo van kaas- en garnaalkroket, scampi's en voor de kinderen een gerechtje van de kinderkaart. Onze gerechtjes worden zeer snel geserveerd en zijn lekker, alleen blijken we twee keer twee kaaskroketten gekregen te hebben, maar we twijfelen even of we nu een duo of gewoon kaaskroketjes besteld hebben. Wanneer de rekening komt, blijken daar toch duo's op te staan. We spreken de serveerster hierover aan (er is een klein prijsverschil) waarop zij meteen zegt: "dat kan niet, het waren duo's". Nu, wij weten wel wat we gekregen en gegeten hebben, daar was geen garnaal in te bespeuren. De serveerster gaat naar de keuken om het te vragen aan de chef en komt terug met de boodschap "dat het wél duo's waren, maar dat ze er geen spel van gaat maken en ons kaaskroketten zal aanrekenen." Eigenlijk beweert mevrouw dus dat wij liegen. Het was ons geen verdere discussie waard, maar het zal lang duren voor ze ons hier nog eens terugzien.

Gert
Avis du: inconnu

Erg mooi kader en lekker eten maar slechte service

Deze brasserie bevindt zich in een erg mooi kader. Zeker als je in de zomer buiten kan zitten en genieten van de prachtige tuin terwijl je eet. Het eten op zich is van een goed niveau. Typische brasseriekeuken waar weinig aan op te merken valt. Enkel over de service ben ik niet te spreken. Het is zo dat je wafels & pannenkoeken slechts tot 18u kan bestellen. Dit gebeurt wel meer in brasseries en is volkomen begrijpelijk. Toen ik echter toekwam om 17u45 om een wafel te eten, heb ik maar liefst 20 min. gewacht vooraleer ik bij een ober kon bestellen. Aangezien het dan reeds 18u05 was, vertelde hij me dat dit niet meer mogelijk was. Toen ik hem uitlegde dat ik reeds 20 min aan het wachten was om nog maar te kunnen bestellen, vloekte hij luidop, smeet hij de kaart weg en liep hij weg. Een spijtige gebeurtenis, maar dit was de laatste keer dat ze mij bij De Drie Fonteinen hebben mogen ontvangen!

jean luc
Avis du: inconnu

Parc magnifique, très accessible le long du...

Parc magnifique, très accessible le long du ring. Parking facile. Service moyen. Bonne cuisine de brasserie.

placeholder
Katleen
Avis du: inconnu

Lekker eten.uitstekende keuken. Ik had de wok...

Lekker eten.uitstekende keuken. Ik had de wok en die was verrukkelijk. Erg veel op je bord ook. Wel soms erg veel lawaai (wij zaten boven en het was er wel erg druk die avond) In de zomer prachtig terras. Knap gebouw ook. Aanrader! prijs kwaliteit prima.

placeholder
De
Avis du: inconnu

Heel leuk om buiten te zitten....

Heel leuk om buiten te zitten.

mahendra
Avis du: inconnu

An excellent resto, beautiful surroundings,...

An excellent resto, beautiful surroundings, tasty food, reasonable prices.

Tous les avis de ce restaurant