Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
4.9 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Emmely
Avis du: inconnu

Niet voor herhaling vatbaar

Wij waren met twee gaan eten met een social deal bon. De foto op de social deal website geeft je een totaal verkeerd beeld. Het kiekekot is nog simpeler dan een frituur. Het potje appelmoes (uit blik) en aardappelen (waarschijnlijk ook voorverpakt) dat je krijgt is maar voldoende voor één persoon. De uitbaters zijn niet echt vriendelijk: gooien het bestek bijna op tafel, waren beide continu aan het telefoneren, er was geen muziek... Wij betaalden 5 euro voor twee plastic flesjes van het merk colruyt terwijl er chaudfontaine flesjes als voorbeeld staan. Als je niet met een social deal bon er zou gaan eten betaal je 15 euro voor de kip, dit is veel te veel voor zo'n kot, want zo mag je het wel noemen. Voor deze som kan je in een gezellig restaurant in Leuven al iets te eten krijgen. Kortom, ons zien ze hier niet terug.

Sonja
Avis du: inconnu

Ontgoocheld

Het was een echte tegenvaller. Zeer ongezellig zitten, koud, geen aangename geur, droog oud brood, praktisch rauwe aardappelen in de aardappelsalade, lauwe kip. Voor de koffie die normaal nog bij onze deal zat hebben we zelfs vriendelijk voor bedankt. Het personeel wist niet wat de aanbieding, die we bij hadden, inhield. Maar hij was wel vriendelijk!

Tim
Avis du: inconnu

Klassieker. Bestel een halve kip met appelmoes...

Klassieker. Bestel een halve kip met appelmoes en aardappelsla en brood en lik letterlijk en figuurlijk duimen en vingers af! Het brood dat ze serveren is beetje warm gemaakt alvorens opgediend te worden. Heerlijk! De kruidige vulling van de kip maakt alles af. Is niet echt een restaurant te noemen, de naam Kiekekot is niet zomaar gekozen :-)

Kevin
Avis du: inconnu

Simpel maar goed. Is wel enkel met brood....

Simpel maar goed. Is wel enkel met brood.

Tous les avis de ce restaurant