Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Budget
€€
Jours de fermeture
Dimanche midi, Lundi, Samedi midi, ouvert pour groupes après réservation.
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.9 Basé sur 12 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Sonja
Avis du: inconnu

Goede service en lekker eten

Afgelopen vrijdag hebben wij als nieuwjaardiner voor ons bedrijf een diner bij De 3 Tonghen gehad. Vooraf hebben we keurig onze menukeuze doorgegeven. De ontvangst was goed, het eten wat lekker en alle gerechten werden keurig achter elkaar aan tafel geserveerd. Zodat iedereen tegelijker tijd kon beginnen aan het diner. Een enorme prestatie van de keuken om voor 40 personen alle gerechten in 1 keer uit te serveren. Personeel was erg ook erg vriendelijk en behulpzaam. 1 gast had geen voorgerecht besteld omdat de persoon later aanwezig zou zijn. uiteindelijk was de persoon eerder aanwezig dan voorzien en er werd keurig als nog een voorgerecht geserveerd. 3 Tonghen team, dank je wel voor het lekkere eten en de goede zorgen.

placeholder
Jasper
Avis du: inconnu

Echt Spaans

De Dry Tonghen biedt de echte Spaanse keuken. Ik ga geregeld op vakantie in Spanje en was al een tijdje op zoek naar een restaurant met Spaanse keuken. Hier heb ik het gevonden. De gerechten smaken echt zoals in Spanje, de bediening is goed en het is er gezellig.

Kurt
Avis du: inconnu

Op één keer kan men niet oordelen. Dus, een...

Op één keer kan men niet oordelen. Dus, een tweede keer gegaan. Twee keer, raak. De Dry Tongen levert boven de verwachtingen. Een vriendelijke professionele bediening, een gezellig en verzorgd interieur en het belangrijkste van al super lekkere, vers gemaakte tapas tegen een eerlijke prijs/kwaliteitsverhouding. Een lunch is sterk aan te raden als je de keuken wil ontdekken, want er is zoveel goeds te smaken. Voor ons was eten in de Dry Tongen niet alleen eten, maar genieten en even relaxen, we waanden ons bijna in een Zuiders land, jammer dat het weer dit niet toeliet. Komen zeker terug, met meer...

Karl
Avis du: inconnu

Spijtig dat alle tapas samen geserveerd worden....

Spijtig dat alle tapas samen geserveerd worden... Tapas is voor mij rustig kunnen genieten...

Katrien
Avis du: inconnu

Voorgerecht "vergeten"; noch excuses noch voors...

Voorgerecht "vergeten"; noch excuses noch voorstellen om het recht te zetten. Heel lekker hoofdgerecht, maar sfeer gebroken. Na het hoofdgerecht geen enkele poging om dessert voor te stellen. Jammer...

Bruno
Avis du: inconnu

Heel leuk, gezellig, klein restaurant... Ik...

Heel leuk, gezellig, klein restaurant... Ik heb de tapa formule genomen, en de kwaliteit is super... Alhoewel ik eigenlijk liever gewoon tapa per tapa bestel in functie van mijn honger. Hier bestel je ineens 8 Tapa's... Goede prijs/kwaliteit.

Nicolas
Avis du: inconnu

De service en de sfeer was zeker goed. Maar...

De service en de sfeer was zeker goed. Maar het menu was nogal beperkt en eentonig. Met eentonig bedoel ik een overvloed aan visgerechten. De tapas was over het algemeen redelijk.

Monique
Avis du: inconnu

We visited de 3Tonghen on a Sunday evening....

We visited de 3Tonghen on a Sunday evening. We were welcomed by the door by a friendly young woman. The restaurant filled up very quickly. Even though it was busy, service was very friendly and efficient, even in English. The food was excellent and well presented, dinner was not rushed and we enjoyed a very good meal in a warm and friendly atmosphere. I will recomend this restaurant to my friends.

Natalie
Avis du: inconnu

We hebben er echt naar uitgekeken om hier te...

We hebben er echt naar uitgekeken om hier te komen eten, maar ... de tapas zijn eigelijk tegen gevallen. De gefrituurde hamrolletjes met manchegokaas leken wel kleine cordon bleus, de mosseltjes waren echt wel "dood" gebakken het was echt jammer. Gelukkig zijn we bediend door mensen met een hart voor het vak, wat heel wat heeft goed gemaakt.

Ria
Avis du: inconnu

Wij bezochten dit restaurant omdat onze tieners...

Wij bezochten dit restaurant omdat onze tieners tapas wilden eten. Er is inderdaad een vrij uitgebreide keuze aan tapas, die per tafel geserveerd worden. Dit is geen probleem, ze werden echter geserveerd in de willekeurige volgorde zoals ze besteld werden. Het leek ons een minimum aan service om op zijn minst te vragen in welke volgorde de tapas dienden geserveerd te worden, of anders de koude gerechten eerst te serveren en dan pas de warme. Verder is er te veel gefrituurd. Bvb "gevulde mosselen" was een mosselschelp met een soort garnaalkroket vulling in, gepaneerd en gefrituurd, dit was niet wat wij ons van een tapa van gevulde mosselen voorstelden. De bediening is zeer vriendelijk en het interieur en kader zijn verzorgd.

Tous les avis de ce restaurant