Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Mercredi, Jeudi et Samedi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.5 Basé sur 65 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
65 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Nico
Avis du: inconnu

Een échte aanrader van de bovenste plank!

Ondertussen zijn we hier al meer dan 10 keer geweest en deze zaak is een echte aanrader van formaat voor wie op zoek is naar een lekkere keuken in een ontspannen sfeer. De bediening is vlot en hartelijk. We komen hier steeds met een goed gevoel buiten. Prijs/kwaliteit is dit een topper.

Marianne
Avis du: inconnu

Heerlijk, aangenaam en voor elk wat wils

Na veel passeren zijn wij er vorige week eindelijk voor het eerst gaan eten. Gewoon heerlijk. Bediening dik in orde, en gelukkig geen stijve bedoening. Jeans of pak, het past allemaal. Mooi, apart en zeker geen 13 in een dozijn interieur. Leuk muziekje op de achtergrond. En zalig eten. Zo lekker dat we dit weekend terug gaan met vrienden. Een echte aanrader!

Barry
Avis du: inconnu

Quality, Value and Service

We have used this restaurant a dozen times over the last year, mostly with friends. The Belgian menu changes weekly, the food is excellent and each dish has a small twist to make it really special. The quality- value ratio is the highest and the service, from kitchen to table is exemplary. In the good weather the terrace is a wonderful place to spend an afternoon or evening We unreservedly recommend Valduc

Carla
Avis du: inconnu

Super gezellig terras, leuke bediening en lekke...

Super adres! Alleen vond ik het iets te lang duren vooraleer het eten op tafel kwam. Maar misschien was dit niet de gewoonte.

Alexander
Avis du: inconnu

Ongedwongen leuk restaurant

Mooi terras. Bij iets te killige avonden (overgang lente naar zomer, killere avonden in de zomer, zomer naar herfst)zou electrische verwarming op dit terras een fantastische investering zijn.

karen
Avis du: inconnu

ça vaut le détour

Correcte keuken, suggesties zijn de moeite waard en ook niet overpriced. Een brasserie in een mooi kader (eenvoudige maar gezellige aankleding). Parking vooraan en ook in het kleine straatje langs het restaurant. Prachtig terras: zeker een aanrader wanneer het mooi weer is. Ook al ligt het restaurant aan een drukke baan, je ondervindt geen hinder in de tuin. De bediening is vriendelijk en behulpzaam, niets is teveel. Onze dreumes van 4 jaar is niet zo voor sla of rauwe groentjes. We vroegen of we gekookte groentjes konden krijgen en de keuken heeft hiervoor gezorgd. Wetende dat dit niet op veel plaatsen kan, verdient het team een dikke 10/10. Mooie wijnkaart, rode huiswijn is aanrader!

Michele
Avis du: inconnu

Toffe sfeer

Heel goede ontvangst, gezellig interieur. Kwaliteit eten kan beter.

Felicien
Avis du: inconnu

Restaurantbezoek

Verplicht Heel verhouding prijs/kwaliteit. De suggesties zijn steeds superlekker, en wijzigen heel regelmatig. Aanrader.

Sandra
Avis du: inconnu

keilekker en gezellig

Dit is een tof restaurant met een gezllige inrichting, gezellige sfeer en leuke, vriendelijke eigenaars.

clive
Avis du: inconnu

Quality & Service Maintained

Everthing excellent as usual. This was the first time we had eaten on the extensive terrace.Very pleasant.

Tous les avis de ce restaurant