Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi, Samedi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.2 Basé sur 7 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
7 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Julie
Avis du: inconnu
Julie recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Business lunch/dîner, Gastronomie

Osez essayer... vous ne serez pas déçu!

Très peu aventurier, nous nous sommes tout de même décidé à tester et... c'était EXCELLENT. Tout est apparemment fait maison et de bon goût. Les tapas sont variés et la viande est bien tendre (n'étant pourtant pas très friande de viande, j'ai tout de même mangé le plat en entier!). Finalement, le dessert est onctueux et maison.. Je ne pense pas que l'on trouve cela partout. Pour ceux qui ont peur de la cuisine africaine (Afrique du sud), sachez que les sauces piquantes sont placées sur le coté de l'assiette ce qui nous permet de doser suivant nos envies et que les assiettes sont raffinées. Très bonne surprise... nous y retournerons avec grand plaisir. A remarquer tout de même qu'il faut prévoir un budget conséquent (budget gastro mais avec plus dans l'assiette). Néanmoins je pense que ça vaut le coup d'essayer une nouvelle cuisine comme celle-là.

placeholder
Heidi
Avis du: inconnu
Heidi recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Super lekker!!!!

Hier eet je altijd heel lekker ook al ben je niet voor de Zuid-Afrikaanse keuken dan nog is dit restaurant zeker een aanrader. De zaakvoerdster die kokkin is tovert de lekkerste gerechten op tafel die er nog eens heel mooi uitzien ook, er is ook iedere maand een mooi meerkeuze menu, suggesties en een uitgebreidde kaart met heel veel lekkere gerechten op, ook de desserts zijn zeker de moeite om te proberen! Dit alles in een heel gezellig kader geservereerd door de zaakvoerder op een plezante en aangename manier. Als je er eens geweest bent dan ga je er zeker terug.

placeholder
Bart
Avis du: inconnu
Bart recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Altijd weer op ieuw top !!!

Het is er altijd super lekker, en ieder bord dat je krijgt ziet er nog prachtig uit ook. Zeker een dikke aanrader . Voor een lekker etentje zalig en fijn, moet je zeker bij Ann en Arne in t'Huiskombuis zijn !

Maarten
Avis du: inconnu

Dit restaurant is absoluut een aanrader!! Missc...

Dit restaurant is absoluut een aanrader!! Misschien zal de term 'Zuid-Afrikaanse keuken' je wat doen twijfelen om binnen te stappen in deze zaak, maar echt... het eten is heel lekker!! De wijnkaart bevat zeer goede wijnen en bovendien kan ik wat hierboven staat alleen maar bevestigen : de uitbaters zijn heel vriendelijk en laten het zeker niet na een praatje te slaan met de klanten. Echt een aanrader als je in Brugge bent!

Cédric
Avis du: inconnu

Dit is een aanrader voor diegene die van een...

Dit is een aanrader voor diegene die van een fijne keuken houdt, en zich een avond in een vakantiesfeer wil wanen. Het decor is kleurrijk en verzorgd, als je boven zit, kan je zelfs op kussens zitten. De uitbaters verwennen je tot in de puntjes, dit met al hun VERSE ingrediënten. Zeker in de week kan je hier heel rustig van een maaltijd en een lekkere wijn genieten, zaterdag is het veel drukker. Proef alvast de Tipsy taart!!! Sarah en Cédric

Lynn
Avis du: inconnu

Superlekker!!!! Prijs/kwaliteit enorm tevreden....

Superlekker!!!! Prijs/kwaliteit enorm tevreden. Een aanrader! Lekkere wijnen en desserten! Komen zeker nog eens terug!! Vriendelijke mensen, goede bediening.

Michel
Avis du: inconnu

Prijs-kwaliteit is dit een echte aanrader....

Prijs-kwaliteit is dit een echte aanrader. Zowel de gerechten als de wijnen. Laat je niet afschrikken door de titel 'afrikaanse keuken'. De gerechten zijn immers zeer toegankelijk. Gezellige ongedwongen sfeer. Ik ga er zeker terug.

Tous les avis de ce restaurant