placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.0 Basé sur 11 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
11 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Walter
Avis du: 01/04/2017
Walter recommande ce restaurant pour: Couples, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

WAAROM IK TEVREDEN BEN ???? Dat is simpel ......

WAAROM IK TEVREDEN BEN ???? Dat is simpel ... kan gewoon weg niet beter alles is er top alles vind ik er overheerlijk, als ik er nog maar aan denk krijg ik het water in mijn mond. Bami pangang is voor mij de bangelijkste topper en dan de ribbekes met honing maar die zijn spijtig genoeg soms uitverkocht, en het is daar niet alleen maar chinees eten, heb daar ook eens een kreeften menu gehad met super lekkere wijn erbij EEN ECHTE AANRADER, En ben er zeker van als je ooit hier eens bent geweest, dat je op een ander het niet zo goed zal treffen. 11/10

Laura
Avis du: inconnu

Nam Fong team, nogmaals bedankt voor het SUPERL...

Nam Fong team, nogmaals bedankt voor het SUPERLEKKERE etentje. We zijn het bij jullie zo gewoon maar deze keer was het voor ons een verrassing, de traditionele chinese keuken van bij mama thuis. Niet alleen het eten was lekker, maar jullie team is gewoon geweldig. Het moet een keer via deze weg gezegd worden. Iedereen moet het weten !!! SUPER!!! Groetjes, Patrick en Monique

Dikkenek
Avis du: inconnu

De beste gourmet-chinees van Antwerpen en omstr...

De beste gourmet-chinees van Antwerpen en omstreken‎ - ‎ - Vandaag Breng dosis geluk mee, als je wil parkeren. Als Nam Fong open is, staan de omliggende straten vol met dure auto's. Nam Fong is een begrip in Deurne en daarbuiten omwille van zijn compromisloze kwaliteit. Taxis gebruiken het als baken. De gerechten zijn Cantonees-Vlaams-Indonesische fusie, vlekkeloos gepresenteerd. Het is hier gezellig en toch modern, de service heel professioneel, geleid door baas Chung. Hier geen papieren servetten op plastic tafeltjes. Ook de wijnen zijn ongewoon eclectisch voor een "Chinees", evenals de visgerechten: aan baas Chung vragen, of aan zijn sympathieke papa Louis in de -ernaast gelegen- take-out balie-- 't is er aanschuiven maar je zit of staat in de wachtkamer; een gratis drankje bevordert de babbel onder de wachtenden. Dubbel parkeren enkel overwegen als er zo al een flikkencombi staat te blinken terwijl de bemanning aanschuift voor hun meeneemspul.

Paul
Avis du: inconnu

Al jaren ken ik dit restaurant vooral door...

Al jaren ken ik dit restaurant vooral door de afhaaldienst ernaast (met dezelfde keuken) Steeds heel tevreden geweest, zodat ik nu ook eens à la carte ben gaan eten. Een vriendelijke correcte bediening, het eten was voortreffelijk en de prijs / kwaliteit verhouding ligt hier uitstekend. Ondanks dat het overvol was kwamen onze schotels net op het juiste moment. Het betere Chinees restaurant in Deurne. Spijtig van de rumoerige tafel met kleine kinderen naast ons maar daar kan natuurlijk de Nam Fong niets aan doen. In ieder geval mogen ze me rekenen tot hun vaste klanten. (177607)

Paul
Avis du: inconnu

Al jaren ken ik dit restaurant vooral door...

Al jaren ken ik dit restaurant vooral door de afhaaldienst ernaast (met dezelfde keuken) Steeds heel tevreden geweest, zodat ik nu ook eens à la carte ben gaan eten. Een vriendelijke correcte bediening, het eten was voortreffelijk en de prijs / kwaliteit verhouding ligt hier uitstekend. Ondanks dat het overvol was kwamen onze schotels net op het juiste moment. Het betere Chinees restaurant in Deurne. Spijtig van de rumoerige tafel met kleine kinderen naast ons maar daar kan natuurlijk de Nam Fong niets aan doen. In ieder geval mogen ze me rekenen tot hun vaste klanten.

Natascha
Avis du: inconnu

Al jarenlang een van onze vaste waarden. Uiters...

Al jarenlang een van onze vaste waarden. Uiterst correcte bediening, lekere gerechten. Pekingeend (met pannekoekjes) is een aanrader! Wel best op voorhand reserveren!

Laura
Avis du: inconnu

Vrijdag voor de eerste maal een bezoekje gebrac...

Vrijdag voor de eerste maal een bezoekje gebracht aan dit restaurant en het is ons ten zeerste bevallen. Mooi interieur, vriendelijke bediening en vooral lekker eten. Prijs - kwaliteit is ok. Wat moet een mens nog meer?

Marc
Avis du: inconnu

Ongetwijfeld één van de beste Chinese restauran...

Ongetwijfeld één van de beste Chinese restaurants van Antwerpen ! Vriendelijke bediening en erg gastvrij ! Spijtig dat er voor de rokers geen aparte ruimte is , want ze moeten buiten op straat hun sigaretje gaan roken .

Wendy
Avis du: inconnu

De beste Chinees van Antwerpen en omstreken!!...

De beste Chinees van Antwerpen en omstreken!! Heel lekkere standaardgerechten en specialiteiten. Onvoorstelbaar competent en vriendelijk personeel!! De curryroomsaus is erg aan te bevelen (= is curryroomsaus met champignons erin). Alles kan ook afgehaald worden!!

Marc
Avis du: inconnu

Prima Chinees restaurant ! Gemoedelijke sfeer...

Prima Chinees restaurant ! Gemoedelijke sfeer en correcte bediening. Als je graag spicy kerriesaus lust, moet je dit vragen aan de kelner! In het weekend is reserveren een must ! Beperkte wijnkaart .

Tous les avis de ce restaurant