Budget
Jours de fermeture
Lundi midi, Mercredi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.1 Basé sur 15 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
15 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Sofie
Avis du: 29/07/2020
Sofie recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Rapport qualité/prix

Altijd welkom!

Trinacria is al jaren onze vaste pizzeria. Hun pizza's zijn van de bovenste plank. We zijn altijd welkom en worden snel bediend. Ze zijn ook erg flexibel voor onze zoon met glutenintolerantie! Het is altijd thuiskomen bij hen!!!

pietro
Avis du: inconnu
pietro recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Je hebt altijd van die mensen die altijd maar...

Wij komen hier al jaren eten, service is super, eten is niet lekker maar heel lekker, we hebben altijd genoten van een lekker glasje wijn erbij en de gezeligheid was ook altijd super, eigenaars kwamen praatje slaan heel gemoedig en plezant, ja dit is echt een aanrader voor iedereen die lekker en aan een zeer schappelijke prijs echt italiaans wilt eten. Ciao Pietro en Karin

placeholder
Kelly
Avis du: inconnu

Aanrader!

Onze eerste keer bij Trinacria is geweldig goed meegevallen! Het was mooi weer dus hadden we een leuk plaatsje op het terras, we hebben nooit te lang moeten wachten, niet op het aperitief, hoofdgerecht enz... Zeer vriendelijke bediening! Ik had de saltimbocca en mijn tafelgenoot de dagsuggestie (sneden rundsvlees met rucola, tomaatjes, parmezaan en balsamico), beide om duimen en vingers af te likken! Wijnkaart is wel vrij beperkt maar goed, de ober heeft ons een goed flesje aangeraden :-). Zeer schappelijk van prijs ook! Wij gaan zeker terug!

placeholder
Dokazarco
Avis du: inconnu
Dokazarco recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Altijd super gegeten, ons gaan ze nog jaren...

Altijd super gegeten, ons gaan ze nog jaren zien, vriendelijke en supersnelle bediening , doe zo voort ;))

placeholder
Achiel
Avis du: inconnu

Gene zever een aanrader wat sommigen ook schri...

Je kan natuurlijk niet voor iedereen goed doen maar een stillere plaats vragen is er toch wat over blijft dan thuis en ga een Mc Donald halen hé......ik kom daar al jaar en dag en moet zeggen vriendelijk,goede service en alles wat ik daar al heb genomen van de menu kaart was heel lekker en een aanrader.....

Dirk
Avis du: inconnu

Gereserveerd maar niet gekregen

Wegens het lawaai van de vorige keren op tijd gereserveerd om 12uur en gevraagd om in het stillere gedeelte te zitten; doch bij aankomst geen plaats. Gevraagd om te veranderen doch zonder reactie. Mijn vrouw bestelde een pizza die zwart verbrand was, zonder problemen omgewisseld. NOG EENMAAL EN WIJ GAAN OOK ELDERS

placeholder
Zevar
Avis du: inconnu

Lekker

Voor de vijfde of zesde keer komen eten in een half jaar. De zwaardvis was enorm lekker, maar tot nog toe heb ik hier altijd al lekker gegeten. De service was top, snel en efficiënt. Dit was ook zo de vorige keren. Enkel kan er wel eens veel lawaai zijn wanneer er grotere groepen aanwezig zijn, maar dit heb ik al in vele restaurants ervaren. Conclusie : topkeuken aan goedkope Chinees-restaurant prijzen ! Een aanrader.

Leroy
Avis du: inconnu

Al enkele keren hier gaan eten, klantvriendelij...

Al enkele keren hier gaan eten, klantvriendelijkheid is hier nooit van hoog niveau geweest maar laatste 2 keren was de kwaliteit van het eten ook nog zodanig laag dat het voor ons niet meer hoeft. Tomaten van de tomatensla waren nog onrijp, de calamares waren nog half rauw vanbinnen en volledig smaakloos. Als hoofdgerecht ossobuco genomen en ook hier weinig kookkunsten van de chef te bespeuren. Rosé huiswijn is evenmin een aanrader. Vroeger kreeg je bij de rekening nog een glaasje limoncello maar dit was nu ook niet meer van toepassing. Andere en betere Italiaanse restaurants voor ons nu, waar men klantvriendelijkheid wel belangrijk vind.

placeholder
Aertgeerts Brigitte
0 Favoris
Avis du  21/08/2015

Het kan altijd is tegenslagen maar personeel is wel vriendelijk en je krijgt nog altijd limoncello bij de rekening. Ik ga er diwijls eten om dat te weten.

Geert
Avis du: inconnu

Ik kom hier al jaren en ik moet mijn eerste...

Ik kom hier al jaren en ik moet mijn eerste tegenvaller hier nog meemaken. Lekker eten voor een eerlijke prijs.

Jean Pierre
Avis du: inconnu

Eenvoudige, maar zeer lekkere keuken. Eerlijke...

Eenvoudige, maar zeer lekkere keuken. Eerlijke prijzen. Wijnkaart moeilijk te bemachtigen :-)

Tous les avis de ce restaurant