Turnhoutsebaan 5 pand 353 2110 WIJNEGEM
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Dimanche
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.0 Basé sur 8 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Peggy
Avis du: inconnu

Een aanrader!!! Ben er vandaag langs geweest...

Een aanrader!!! Ben er vandaag langs geweest heb er de wokschotel van gamba's/scampi's met knapperige groentjes, kruidenmengeling en penne gegeten!!! Mijn complimenten aan de chef! Groentjes waren supervers en net genoeg gewokt... Ik keer zeker nog eens terug...

Myjo
Avis du: inconnu

Prachtig vernieuwd! Een klassevolle oase in...

Prachtig vernieuwd! Een klassevolle oase in het drukke shoppingcenter! Heerlijk eten, sublieme wijnen, supervriendelijke en correcte bediening. Het gezegde "klant is koning" is hier zeker van toepassing.

Tom
Avis du: inconnu

Heel mooi ingericht, leuk om dit tegen te komen...

Heel mooi ingericht, leuk om dit tegen te komen in "een Shopping Center" Kleine honger en nieuwsgierig naar de smakelijk ogende kaart. Na besteld te hebben heel snel onze gerechten gekregen. Pluspunt voor de shopping addicts dus. Ciabatta met ham, kaas, gerookte kalkoen zag er als volgt uit: Bord met welgeteld 15 vingerafdrukken, verdoezeld met gemalen peper. Mayonaisse om onderkant van ciabatta op het bord te plakken, ham, mayonaisse, kaas, mayonaisse, kalkoen, mayonaisse, één schijf tomaat, mayonaisse, lolo bianco, ...mayonaisse, het dak van het broodje werd ook afgewerkt met mayo.. Dit is wel iets teveel mij dunkt, en ik ben dan niet eens een dieetist. Bediening op attent gemaakt maar verder geen respons. Daarop volgde de rekening, even vlot als toen de gerechten kwamen.

Marleen
Avis du: inconnu

Gezellig met ons tweetjes op een maandag gaan...

Gezellig met ons tweetjes op een maandag gaan kerstshoppen. Het was niet al té druk en tegen een uur of 4 begon het stilletjes aan ook wat rustiger te worden. Onze shoppingdag hebben we gezellig afgesloten met een lekker etentje in De Bibliotheek. Wok op zijn Mexicaans voor mijn man en voor mij salade van lichtgeschroeide sint jakobsvruchten en witloofsnippers naar een idee van Jaimie Oliver, dit alles vergezeld van een lekkere rode huiswijn. De bediening was superattent en alles werd perfect gebracht. De wok viel goed in de smaak en mijn salade smaakte voortreffelijk. De kaart vermeldde nog tal van andere lekkere gerechtjes dus zullen we gegarandeerd nog eens terugkomen.

Myjo
Avis du: inconnu

Fantastisch adres midden in het shoppingcenter....

Fantastisch adres midden in het shoppingcenter. Verzorgde schotels, heerlijke wijnen en champagne, superbediening, persoonlijke service...

Erwin
Avis du: inconnu

Als winnaar van een "Resto.be"-menu werden...

Als winnaar van een "Resto.be"-menu werden wij zeer goed ontvangen en bediend. Gezellig interieur en schitterende maaltijd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Pascal
Avis du: inconnu

Altijd heel gezellig eten en babbelen in deze,...

Altijd heel gezellig eten en babbelen in deze, zeer origineel ingerichte, brasserie. Zowel de wokschotel als de salades zijn zeer lekker; en worden leuk gepresenteerd. Of probeer het soepje van de dag; maar dan niet uit porselein... :) Na een tijdje shoppen in het shoppingcenter is het hier even tot rust komen. En de bediening is altijd even vriendelijk.

Ronny
Avis du: inconnu

Super lekker super gezellig en een uitstekende...

Super lekker super gezellig en een uitstekende bediening!!! Meer dan een bezoekje waard!!

Tous les avis de ce restaurant