Cuisine
Budget
€€
Heures d'ouverture
Maintenant fermé Heures d'ouverture
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
A propos de ce restaurant
Nous sommes exceptionnellement ouverts le mardi 14 février pour la saint-valentin.
Comme son nom l’indique, le PANNENHUIS fut la première maison de la région à disposer d’un toit en tuiles (en néerlandais, pannen signifie tuiles). Ce nom lui est donc dédié depuis plus d’un siècle.

Une équipe jeune et dynamique vous accueille chaleureusement lors de votre visite gastronomique chez nous. Le somptueux décor intérieur de la maison vous invite à venir déguster, à la lumière des chandelles, un large éventail de plats originaux, préparés à base de produits frais, tout en profitant d’une vue sur le canal Albert. Le chef propose toujours une alternative, telles nos suggestions, aux personnes qui ne souhaitent pas choisir un menu à la carte.

La carte des vins est très variée et comprend aussi bien des vins de renom que des vins moins connus, provenant des meilleures régions viticoles. Nous tentons constamment d’assortir nos meilleurs vins à nos meilleurs plats.

Comme vous pouvez le constater, le PANNENHUIS est un vaste domaine. A l’arrière du bâtiment se trouve une orangerie qui donne vue sur notre jardin intérieur, et où, par beau temps, vous pouvez profiter d’un agréable repas en toute tranquillité.

N’hésitez pas à pousser la porte du PANNENHUIS, nous sommes convaincus que ce sera une véritable découverte pour vous !
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.0 Basé sur 8 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
ingeborg
Avis du: 24/02/2018
ingeborg recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

eten was lekker en gevarieerd. Enkel de dranken...

eten was lekker en gevarieerd. Enkel de dranken waren wel aan de hoge prijs. De geprijsde decoratie past volgens ons niet in een restaurant.

placeholder
Emmy
Avis du: 20/08/2017
Emmy recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zalig, fijne keuken, vriendelijke bediening,...

Elk gerecht van het hapje tot het dessert is verfijnd, creatief en steeds met verse producten. De chef maakt tijd om elke gast persoonlijk te begroeten. Culinaire aanrader !

rene
Avis du: 03/07/2017
rene recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

mooie omgeving lekker eten vrindelijk personee...

mooie omgeving lekker eten vrindelijk personeel

Kristof
Avis du: 19/02/2017
Kristof recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We kozen beide voor de menu. Het aperitief...

We kozen beide voor de menu. Het aperitief was lekker en er was een non alcoholische versie voorzien. De verschillende gangen kwamen vlot na elkaar door en waren voldoende en lekker. We mochten zelf bepaalde dingen bij vragen (appelmoes - kroketten) indien gewenst. De bediening was vriendelijk en vlot. Een top avond met lekker eten en een goede prijs.

Stefaan
Avis du: inconnu
Stefaan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

TOP-restaurant voor koppels!

Ik kan me enkel maar positief uitspreken over dit restaurant. Behalve misschien dat het niet zo direct geschikt is om "onderweg" even te stoppen met een maat (2 mannen). Wij storen ons daar niet aan maar alles is romantisch ingericht. Het interieur is navenant. Zeer rustgevende mooie gezellige tuin met trapjes en een klaterend beekje. Klassieke muziek op de achtergrond. Zeer vriendelijke bediening. Een "chique" restaurant waar toch een losse en ongedwongen sfeer heerst, zowel qua klanten als het personeel dat tegelijk heel attent en zeer behulpzaam is. Het eten is buitengewoon verzorgt en zeer lekker, zeer mooi gepresenteerd. De porties zijn groot genoeg. Het is het type restaurant waar je van verwacht dat je nadien nog naar het frituur moet maar dat moet dus niet. Bij de aperitief lekkere verse kleine gerechtjes, geen gewoon zouten nootje. Alles is zeer hygiënisch en netjes (ook de toiletten, vaak een pijnpunt). Het was eerder rustig maar het was dan ook een gewone doordeweekse donderdag. Zeer mooie en rustige omgeving. Score eten: 9/10. Score omgeving: 9/10. Score prijs-kwaliteit: 9/10 (champagne-aperitief met lekkere hapjes, scampi's - 8 stuks - met frieten en fijn groentenslaatje, panne cotta met vruchtencoulisse, dubbele expresso met koekjesassortiment euro 48 per persoon). Kans op herhalingsbezoek? Zeer zeker maar dan eerder om indruk te maken met een nieuwe vriendin :-).

Paul
Avis du: inconnu

Uitstekende keuken, heerlijk genoten van de...

Uitstekende keuken, heerlijk genoten van de lekkere wildgerechten met een perfecte wijnkaart wat het geheel compleet maakte. heel mooi interieur in een sfeer waar wij ons in goed voelde. Dit restaurant is een aanrader op culinaer vlak, het was zeer druk de zaterdagavond en toch was alles perfect verlopen kwestie van service. Beste is om tijdig te reserveren wat wij ook gedaan hadden. Mevrouw doe zo verder met uw restaurant, wij komen zeker terug. Dit was een ontdekking voor ons.

Johan
Avis du: inconnu

Vriendelijk ontvangst, Koninklijk tafelen in...

Vriendelijk ontvangst, Koninklijk tafelen in een rustgevend en gezellig kader. de gerechten waren top waarvoor de complimenten aan de chef. Kwaliteit van het eten is aaltijd uitstekend, evenals de aangeboden wijnkaart. Ook een een aanrader de mooie tuin waarin wij dit week end van genoten hebben, zeer rustgevend met eveneens zoals binnen de tafels perfect afgewerkt. Wij komen zeker nog terug.

Marc
Avis du: inconnu

Aangenaam interieur, perfecte menu, maar een...

Aangenaam interieur, perfecte menu, maar een opmerking over zowel het aperitief als de wijn. 9 € voor een aperitief is schandalig hoog zelfs al is het een glas champagne, en de prijzen van de wijnen zijn navenant.

Tous les avis de ce restaurant