Avis pour Het Pannenhuis

12 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
9.1
12 avis
date score
Lea
Avis du: 09/03/2020
Lea recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer prettige ontvangst ! We voelden ons zeer...

Zeer prettige ontvangst ! We voelden ons zeer welkom ! Het eten was top en een heel vriendelijke bediening ! Een zacht muziekje op de achtergrond zou het nog aangenamer maken !! Wij komen zeker nog terug !!

Inge
Avis du: 09/03/2020
Inge recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Het is een mooi kader, vriendelijke bediening...

Het is een mooi kader, vriendelijke bediening en lekker eten.

Ronny
Avis du: 09/03/2020
Ronny recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Lekker gegeten, lekkere aangepaste wijnen....

Lekker gegeten, lekkere aangepaste wijnen. Mooi kader en zeer vriendelijke bediening. Tip: Aangepast wijntje bij dessert?

Geeraard
Avis du: 09/03/2020
Geeraard recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Gezellig interieur , vriendelijke bediening...

Gezellig interieur , vriendelijke bediening en lekker gegeten.

ingeborg
Avis du: 24/02/2018
ingeborg recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

eten was lekker en gevarieerd. Enkel de dranken...

eten was lekker en gevarieerd. Enkel de dranken waren wel aan de hoge prijs. De geprijsde decoratie past volgens ons niet in een restaurant.

placeholder
Emmy
Avis du: 20/08/2017
Emmy recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zalig, fijne keuken, vriendelijke bediening,...

Elk gerecht van het hapje tot het dessert is verfijnd, creatief en steeds met verse producten. De chef maakt tijd om elke gast persoonlijk te begroeten. Culinaire aanrader !

rene
Avis du: 03/07/2017
rene recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

mooie omgeving lekker eten vrindelijk personee...

mooie omgeving lekker eten vrindelijk personeel

Kristof
Avis du: 19/02/2017
Kristof recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

We kozen beide voor de menu. Het aperitief...

We kozen beide voor de menu. Het aperitief was lekker en er was een non alcoholische versie voorzien. De verschillende gangen kwamen vlot na elkaar door en waren voldoende en lekker. We mochten zelf bepaalde dingen bij vragen (appelmoes - kroketten) indien gewenst. De bediening was vriendelijk en vlot. Een top avond met lekker eten en een goede prijs.

Stefaan
Avis du: inconnu
Stefaan recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

TOP-restaurant voor koppels!

Ik kan me enkel maar positief uitspreken over dit restaurant. Behalve misschien dat het niet zo direct geschikt is om "onderweg" even te stoppen met een maat (2 mannen). Wij storen ons daar niet aan maar alles is romantisch ingericht. Het interieur is navenant. Zeer rustgevende mooie gezellige tuin met trapjes en een klaterend beekje. Klassieke muziek op de achtergrond. Zeer vriendelijke bediening. Een "chique" restaurant waar toch een losse en ongedwongen sfeer heerst, zowel qua klanten als het personeel dat tegelijk heel attent en zeer behulpzaam is. Het eten is buitengewoon verzorgt en zeer lekker, zeer mooi gepresenteerd. De porties zijn groot genoeg. Het is het type restaurant waar je van verwacht dat je nadien nog naar het frituur moet maar dat moet dus niet. Bij de aperitief lekkere verse kleine gerechtjes, geen gewoon zouten nootje. Alles is zeer hygiënisch en netjes (ook de toiletten, vaak een pijnpunt). Het was eerder rustig maar het was dan ook een gewone doordeweekse donderdag. Zeer mooie en rustige omgeving. Score eten: 9/10. Score omgeving: 9/10. Score prijs-kwaliteit: 9/10 (champagne-aperitief met lekkere hapjes, scampi's - 8 stuks - met frieten en fijn groentenslaatje, panne cotta met vruchtencoulisse, dubbele expresso met koekjesassortiment euro 48 per persoon). Kans op herhalingsbezoek? Zeer zeker maar dan eerder om indruk te maken met een nieuwe vriendin :-).

Paul
Avis du: inconnu

Uitstekende keuken, heerlijk genoten van de...

Uitstekende keuken, heerlijk genoten van de lekkere wildgerechten met een perfecte wijnkaart wat het geheel compleet maakte. heel mooi interieur in een sfeer waar wij ons in goed voelde. Dit restaurant is een aanrader op culinaer vlak, het was zeer druk de zaterdagavond en toch was alles perfect verlopen kwestie van service. Beste is om tijdig te reserveren wat wij ook gedaan hadden. Mevrouw doe zo verder met uw restaurant, wij komen zeker terug. Dit was een ontdekking voor ons.

date score