Avis pour 't Schalienhuis

202 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
202 avis
date score
René
Avis du: 17/02/2019
René recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Vlotte bediening 'heel fijn eten , aangename...

Vlotte bediening 'heel fijn eten , aangename sfeer,goede prijs/kwaliteit

Herman
Avis du: 17/02/2019
Herman recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het was een fijn gevarieerd menuutje met dubbel...

Het was een fijn gevarieerd menuutje met dubbele keuzemogelijkheid dat heerlijk was bereid. Bovendien hebben we genoten van een gemoedelijke en goede service.

Robert
Avis du: 09/02/2019
Robert recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

geweldige service en supervriendelijk personeel...

geweldige service en supervriendelijk personeel!!

Nicole V.
Avis du: 04/02/2019
Nicole V. recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We waren met 9 personen en we vonden allen...

We waren met 9 personen en we vonden allen het eten super.

Gert
Avis du: 03/02/2019
Gert recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten Vriendelijk personeel Eerlijk...

Lekker gegeten Vriendelijk personeel Eerlijk prijzen

Els D.
Avis du: 03/02/2019
Els D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Goede service en goeie prijs kwaliteit!...

Goede service en goeie prijs kwaliteit!

myriam
Avis du: 02/02/2019
myriam recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Tevreden met enkele kleine aandachtspuntjes:...

Tevreden met enkele kleine aandachtspuntjes: 2e portie frieten vergeten door de keuken en bearnaisesaus te zout. MAAR: deze werden niet aangerekend. Daarom: Tevreden

Guido
Avis du: 02/02/2019
Guido recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

mooi kader en lekker eten. Een aanrader.!!!...

mooi kader en lekker eten. Een aanrader.!!!

bernard
Avis du: 26/01/2019
bernard recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Prettige ontvangst en heel lekker eten en goede...

Prettige ontvangst en heel lekker eten en goede bediening.

joost
Avis du: 21/01/2019
joost recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Schitterende plaats, heerlijk eten, erg vriend...

Schitterende plaats, heerlijk eten, erg vriendelijk personeel, en juiste prijs - kwaliteit....wat wil je nog meer?

date score