Avis pour 't Schalienhuis

164 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
164 avis
date score
joost
Avis du: 01/10/2018
joost recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

heerlijke reservatie, zeer vriendelijk personee...

heerlijke reservatie, zeer vriendelijk personeel , zeer lekker eten, heerlijke sfeer, je wordt er als klant in de watten gelegd!

Marleen
Avis du: 30/09/2018
Marleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

We hebben lekker gegeten met vriendelijke bedie...

We hebben lekker gegeten met vriendelijke bediening in een mooie locatie !

Marleen
Avis du: 16/09/2018
Marleen recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Vlotte reservatie, super bediening door Liesl....

Vlotte reservatie, super bediening door Liesl. Lekker eten!

Joelle
Avis du: 16/09/2018
Joelle recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

De bediening laat niets te wensen over en het...

De bediening laat niets te wensen over en het eten is zeer goed. Om aan te bevelen en uiteraard zelf terug te keren. Ook de prijs/kwaliteit is uitstekend.

Jolien G.
Avis du: 15/09/2018
Jolien G. recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner

Wij hebben de foodtruck laten komen op onze...

Wij hebben de foodtruck laten komen op onze teambuilding, enkel positieve reacties! Allemaal lekkere gerechtjes en een super vriendelijke bediening! Zéker voor herhaling vatbaar, dankjewel!! Het administratief departement van het AZ Sint Jozef Malle

Joris
Avis du: 09/09/2018
Joris recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Heel lekker eten voor een aanvaardbare prijs....

Heel lekker eten voor een aanvaardbare prijs. Prachtig decor en heel vriendelijke bediening

Paul D.
Avis du: 27/08/2018
Paul D. recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Correcte bediening Zeer interessant voor kinder...

Correcte bediening Zeer interessant voor kinderen Menu o.k.

Elke
Avis du: 20/08/2018
Elke recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

De bediening, het eten en de kindvriendelijkhei...

De bediening, het eten en de kindvriendelijkheid was TOP!

Joris
Avis du: 12/08/2018
Joris recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

We vonden het weer heel goed komen graag bij...

We vonden het weer heel goed komen graag bij jullie eten

joost
Avis du: 07/07/2018
joost recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

schitterende locatie, keivriendelijk personeel,...

schitterende locatie, keivriendelijk personeel, heerlijk eten, fantastische sfeer, hier voel je je altijd thuis

date score