Avis pour 't Schalienhuis

204 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.8
204 avis
date score
bernard
Avis du: 26/01/2019
bernard recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Prettige ontvangst en heel lekker eten en goede...

Prettige ontvangst en heel lekker eten en goede bediening.

joost
Avis du: 21/01/2019
joost recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Schitterende plaats, heerlijk eten, erg vriend...

Schitterende plaats, heerlijk eten, erg vriendelijk personeel, en juiste prijs - kwaliteit....wat wil je nog meer?

herman
Avis du: 20/01/2019
herman recommande ce restaurant pour: Business lunch/dîner, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

We hadden een Raad van Bestuur, heel discrete...

We hadden een Raad van Bestuur, heel discrete ruimte op de bovenkamer, goede bediening met koffie en gebak. Nadien afgesloten met een heel verzorgde lunch.

Marion
Avis du: 17/01/2019
Marion recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

We zaten aan een ronde tafel ( vind ik altijd...

We zaten aan een ronde tafel ( vind ik altijd al leuker) en het was er gezellig versierd. Het eten was erg goed. De bediening was er goed.Dus het was een geslaagd bezoek,

Leysen D.
Avis du: 13/01/2019
Leysen D. recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten ,fijne bediening in een nette...

Lekker gegeten ,fijne bediening in een nette en rustige accomodatie.

Rudy
Avis du: 01/01/2019
Rudy recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Prijs kwaliteit altijd top en dat in een aangen...

Prijs kwaliteit altijd top en dat in een aangename setting met vriendelijke bediening

Sanne
Avis du: 30/12/2018
Sanne recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Rapport qualité/prix

Wederom zeer lekker gegeten, goede bediening....

Wederom zeer lekker gegeten, goede bediening. Fijn adresje!

Hubert
Avis du: 30/12/2018
Hubert recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We werden vriendelijk ontvangen. De bediening...

We werden vriendelijk ontvangen. De bediening was zeer attent en snel. De gerechten waren van topkwaliteit!

Rik en magda B.
Avis du: 26/12/2018
Rik en magda B. recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants

lekker eten, vlotte bediening( na klein vergeet...

lekker eten, vlotte bediening( na klein vergeetje ) en prijs/kwaliteit is, ok.

Annemieke
Avis du: 26/12/2018
Annemieke recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

't Schalienhuis is altijd goed, heerlijk eten,...

't Schalienhuis is altijd goed, heerlijk eten, prettige bediening door een enthousiast team.

date score