Budget
€€€
Jours de fermeture
Dimanche, Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.7 Basé sur 11 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
11 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Pa
Avis du: inconnu

Aangename verrassing verborgen tussen Mechelen...

* Zeer vriendelijke mensen die bijdragen aan de gezellige atmospheer met industrieel tintje. * Goed bereikbaar en ruime parking (toch vroeg genoeg komen op topdagen...) * Lekkere zeer verzorgde gerechten en toch budgetvriendelijk (laatste was trouwens aangename verassing, ik was nl. anders geïnformeerd door kennis...) * Whiskey liefhebbers hotspot!

Wim
Avis du: inconnu

1x gegeten. Superlekker en heel attente bedieni...

1x gegeten. Superlekker en heel attente bediening

Tom
Avis du: inconnu

topper!...

topper!

Jan
Avis du: inconnu

Lekker eten voor een schappelijke prijs!...

Lekker eten voor een schappelijke prijs!

kristel
Avis du: inconnu

één van mijn favorieten...

één van mijn favorieten

Jan
Avis du: inconnu

wij bezoeken deze zaak erg geregeld, en het...

wij bezoeken deze zaak erg geregeld, en het zit echt bij het beste dat we kennen. Soms is de bediening wat "koel", maar het de kwaliteit van het eten doet ons dat allemaal vergeven/vergeten.

Jan
Avis du: inconnu

Als starter een perfekt gegaard duo van sintjak...

Als starter een perfekt gegaard duo van sintjakobsvruchten en gebakken rog op een bedje van spinazie. Mijn partner koos voor kalfszwezeriken in een krokant korstje. Ook hier niets dan lof. Als hoofdgerecht kozen wij voor zeewolf op mediterane wijze. Lekker stukje vis met uitgesproken zuiders groentenpalet. Meer dan behoorlijk. Een attente vriendelijke bediening met oog voor detail. Enige minpunt: Wij kozen een Australische cabernet merlot uit de suggestielijst die naar onze mening te warm werd geserveerd waardoor een deel van het smaakpalet verloren ging. Een wijnklimatisatiekast zou geen overbodige luxe zijn. Een adresje dat ik zeker aan mijn favorietenlijst wil toevoegen.

Henri
Avis du: inconnu

Formeel beleefd doch op automatische piloot,...

Formeel beleefd doch op automatische piloot, geen gevoel voor warmte naar de klant toe, te afstandig Kwaliteit van het eten is nogal aan de lage kant , de tournedos van zeewolf met gerookt zalm was alles behalve men kan verwachten van een keuken die zich wilt profilleren !! Naar mijn mening was de zeewolf op het randje van het korrekte en bijkomend was de vis nog rauw, we melden dit aan d eober die op het einde onze schotel naar de keuken bracht EN wat hadden jullie gedacht GEEN reactie vanuit de keuken !! ik had toch mogen verwachten dat een bepaald signaal vanuit de keuken zou komen, mijn standpunt is wanneer een geen reaktie is dat de cliënt gelijk heeft !! wij gaan zeker niet meer terug naar dit restaurant !!!!

Eddy
Avis du: inconnu

Er reeds verschillende malen gaan eten, heel...

Er reeds verschillende malen gaan eten, heel lekker, ook de wijn, steeds gevarieerde suggestiekaart en betaalbare prijzen. Een van de beste in de regio, een absolute aanrader.

Betty
Avis du: inconnu

Reeds 3 maal lekker getafeld en genoten van...

Reeds 3 maal lekker getafeld en genoten van verzorgde gerechten met een lekker en niet eens zo duur wijntje. Een adresje om nog dikwijls naar terug te keren!

Tous les avis de ce restaurant