Budget
€€
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
6.7 Basé sur 3 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
3 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Hans
Avis du: inconnu
Hans recommande ce restaurant pour: Groupes

Terug naar af

Vroeger kon je hier lekker Thais eten. Nu is er blijkbaar een andere kok. Heel matige kwaliteit. Ook van de Chinese gerechten geproefd op tafel en ook dit was weinig smaakvol. Je moet idd ook wel tijdje wachten; 6 man in resto maar toch lang moeten wachten. afhaal krijgt duidelijk voorkeur. Wel vriendelijke bediening. Maar toch vooral jammer.

Ann
Avis du: inconnu

In dit restaurant moet je VEEL geduld hebben....

In dit restaurant moet je VEEL geduld hebben. Voorgerecht na meer dan een uur, hoofdgerecht kwam nog een uur later. Er wordt veel take away afgehaald, en daar is de restaurant-klant duidelijk de dupe van. Het eten (eens het er eindelijk is), is wel lekker, maar ook beperkt. Grote eters kunnen best enkele gangen nemen, of gaan anders met honger buiten. Tenslotte bleek het toevallig niet mogelijk te zijn om met kaart te betalen (toestel stuk). Gelukkig hadden we genoeg geld op zak, maar dit zal zeker niet altijd evident zijn. De rekening hebben we ook niet meer teruggezien...

Vic
Avis du: inconnu

Zeer goede bediening,zeer lekker eten en prijs...

Zeer goede bediening,zeer lekker eten en prijs kwaliteit is het echt geweldig . Echt een super restaurant (als u van het genre houdt)

Tous les avis de ce restaurant