Cuisine
Belge 
Budget
€€€
Jours de fermeture
Dimanche soir, Lundi, Samedi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.3 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Ineke
Avis du: 30/09/2017
Ineke recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Business lunch/dîner, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Lekker eten en super bediening!

Wij komen hier regelmatig en elke keer mooie verfijnde lekkere gerechten. Zeker een aanrader!!

placeholder
Veerle
Avis du: inconnu

Zeker geen toprestaurant

Etentje met 10 personen: we zijn de ganse tijd bediend geweest met een lang gezicht, een lachje kon er niet af, enkel toen we het restaurant verlieten. We hadden echt het gevoel niet welkom te zijn. Als ze niet van een groot gezelschap houden moeten ze de reservering ook niet aannemen. Het eten op zich was echt niet speciaal, flauwe presentatie, niet echt culinair, niet wat je verwacht van een villarestaurant. Slechte witte huiswijn, supermarktkwaliteit. Een kaarsje op tafel zou ook voor wat gezelligheid gezorgd hebben. Hier is duidelijk nog werk aan de winkel.

Hilde
Avis du: inconnu

Aangenaam kader en vriendelijke bediening....

Aangenaam kader en vriendelijke bediening. Wat de keuken betreft: kan beter. Zeker (nog) geen toprestaurant. De olijfolie op de tafel was kwalitatief ondermaats. De tonijn die op tafel kwam te doorbakken.

jozef
Avis du: inconnu

Dit is absoluut een toprestaurant. Uitstekende...

Dit is absoluut een toprestaurant. Uitstekende kaart met een markt- en gastronomisch menu, we kozen voor het degustatiemenu met aangepaste wijnen en dat was gewoonweg super. De keuken is zeer creatief en fijn, de aangepaste wijnen zijn top en de bediening is zeer correct en aangenaam. Het kader en de sfeer zijn zeer gezellig. Het was echt genieten van het eerste tot het laatste moment. We gaan zeker nog terug!!!

Tous les avis de ce restaurant