Restaurant Centpourcent

15/20 Gault&Millau
1 étoile Michelin
Antwerpsesteenweg 1 2860 WAVRE-SAINTE-CATHERINE
Cuisine
Budget
€€€€
Heures d'ouverture
Maintenant fermé Toutes les heures
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.7 Basé sur 9 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
9 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Rafaël

Uitstekend sterrenrestaurant

Zeer lekker gegeten. Het is naast een uitstekend sterrenrestaurant ook een creatief restaurant. Zo hebben ze er ook een vijfgangen dessertenmenu en naast aangepaste wijnen ook aangepaste ice thee en aangepaste bieren.

Jean Paul
Jean Paul recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Business lunch/dîner, Gastronomie, Rapport qualité/prix

zijn geld meer dan waard

al verschillende keren hier geweest en telkens zeer lekker gegeten. 5-gangen menu voorafgegaan door drie hapjes en rijkelijk begeleid door prima wijnen. Hoofdgerecht is inderdaad niet zo uitgebreid, maar in hun totaliteit zijn de porties meer dan voldoende. Gangen stuk voor stuk gaande van echt lekker tot zeer lekker. En dan de bediening: vlot, vriendelijk en super behulpzaam. Toen 2 personen aan onze tafel een ietsjes specialer witte wijn (smaak van blauwe kaas) niet zo lekker vonden, werd deze voor hen onmiddellijk vervangen door een andere.

Eric

Te lekker om te voldoen

Heerlijk zo'n vijfgangen menu, de bordjes zagen er mooi uit en het was nog lekker ook. Het was een kennismaking van nieuwe smaken en recepten. De bediening was professioneel en het kader was aangenaam. Helaas waren de portie's te klein, zeker die van het hootdgerecht. Ik ben niet zo'n grote eter, maar ik had er niet een voldaan gevoel als ik van tafel ging. Zeker een aanrader voor mensen die leuke ervaring willen met een sterrestorant, een keuken die iedereen lust , maar waar je niet moet zijn als je hongerig bent.

placeholder
Hans

speciale beleving

Heel lekker en verfijnd gegeten hier. Wel iets te ver voor mij qua moderne technieken. Spongecake, poeder, gellies, allemaal ok maar moet wel vol smaak zitten dan. Anders is precies snoepwinkel. Het product mag ook nog altijd in zijn eigen gedaante op het bord verschijnen vind ik.

Daniël

Prima genoten van een uitstekende maaltijd(...

Prima genoten van een uitstekende maaltijd( 4 gangen) en een voortreffelijke en attente bediening.

Ralf

Telkens een Heerlijke ervaring. Ideaal om 's...

Telkens een Heerlijke ervaring. Ideaal om 's middags je gasten totaal te verwennen, tot en met de wijnen toe om binnen een aanvaardbaar tijdsbestek voldaan te kunnen terugkeren.

Filip

Nog werk aan de winkel, vooraleer de Michelinst...

Nog werk aan de winkel, vooraleer de Michelinster ECHT verdiend kan genoemd worden: - champagne te warm geserveerd (op het randje van lauw) - te lange wachttijd tussen eerste 2 en het 3de hapje. Resultaat: bij dat 3de hapje diende al de wijn vh 1ste voorgerecht geserveerd te worden! - te weinig smaakcontrasten in de gerechten - flauw lichtgrijs en veel te fijn gesneden brood (kwam precies vd bakker om de hoek) - aanvankelijk rijkelijk bijgevulde glazen, en dan plotseling niets meer - de kabeljauw oogde, rook & smaakte niet echt kraakvers Kortom: dit restaurant zal serieus beter moeten scoren als we het zijn 2de kans gaan geven, of het verdwijnt definitief in de resevekelder...

dave

topklasse * aangename sfeer, vlotte en vriendel...

topklasse * aangename sfeer, vlotte en vriendelijke bediening, lekker 5 gangen jachtmenu met overheerlijke wijnen tem dessert

dave

absolute klasse, aangename sfeer, vriendelijke...

absolute klasse, aangename sfeer, vriendelijke en attente bediening en genieten van een overheerlijk jachtmenu top top top

Tous les avis de ce restaurant