Budget
Heures d'ouverture
Maintenant fermé Heures d'ouverture
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.5 Basé sur 71 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Taris
Avis du: 13/01/2020
Taris recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Het eten was zeer lekker. Heel jammer dat er...

Het eten was zeer lekker. Heel jammer dat er geen Tiramisu was als dessert. We hadden een alcoholvrije cocktail besteld maar deze was niet in orde. Hebben zonder probleem een alternatief gekregen. Uitstekende bediening!

Lieve
Avis du: 09/01/2020
Lieve recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants

keuken best wel oke , ongeloofelijk slechte...

keuken best wel oke , ongeloofelijk slechte akoestiek , onmogelijk om met elkaar te praten omwille van lawaai

Lies
Avis du: 04/01/2020

De lange wachttijd omdat de chef er alleen...

De lange wachttijd omdat de chef er alleen voor stond konden we begrijpen, al kon dit wel even aangekondigd worden, maar het chaotische verloop in de zaal door onvoldoende communicatie tussen het zaalpersoneel creëerde een onaangename sfeer.

Carine
Avis du: 03/01/2020
Carine recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

We komen om 21u aan en het restaurant blijkt...

We komen om 21u aan en het restaurant blijkt vol te zitten!!! Ondanks een bevestigingsmail die ik de dag voordien had ontvangen. Volgens de dame achter de toog was er iets misgelopen met het online reserveringssysteem. Er werd geen enkele moeite gedaan om toch plaats voor ons te maken, een aperitief of iets ander aan te bieden! We moesten op zoek naar een ander restaurant op die extreem drukke avond!! Heel spijtig, hier kom ik niet meer terug. Het eten is hier lekker, maar er loopt altijd wel iets mis. Is het niet met de bediening, dan wel met de reservering.

Chris
Avis du: 22/12/2019
Chris recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Wij hadden gereserveerd om 21.00 u. Bij aankoms...

Wij hadden gereserveerd om 21.00 u. Bij aankomst werd er ons gezegd dat het restaurant vol zat. Geen plaats dus. Wij zijn regelmatige klanten. Ongelofelijk dat zo iets kan.

Ianthe
Avis du: 22/12/2019
Ianthe recommande ce restaurant pour: Groupes

Onze reservering stond niet genoteerd, uiteinde...

Onze reservering stond niet genoteerd, uiteindelijk toch nog plek gekregen als we snel weg waren. Slechts één kinderstoel beschikbaar waardoor onze zoon van net 1jaar op onze schoot moest zitten de hele tijd. Pizza was wel lekker maar we konden niet rustig eten, opgejaagd door andere wachtenden. Never again!

Liana
Avis du: 22/12/2019
Liana recommande ce restaurant pour: Groupes

Er werd onvriendelijk gezegd dat er iets was...

Er werd onvriendelijk gezegd dat er iets was misgelopen met onze reservatie en we werden gewoon terug naar buiten gestuurd.

Dorien
Avis du: 22/12/2019
Dorien recommande ce restaurant pour: Groupes

Lange rij om binnen te komen terwijl er gereser...

Lange rij om binnen te komen terwijl er gereserveerd was voor 4 personen. Geen organisatie, alle obers lopen door elkaar, inclusief de vrouwelijke baas. Daarna 60 minuten wachten op het eten (4 gerechten: 1 pizza en 3 pasta’s) na bestelling, geen brood gekregen voor het eten en mensen die na ons waren binnen gekomen kregen voor ons eten. Lasagne besteld en zalm lasagne gekregen, uiteindelijk geen dessert meer besteld omdat het hierop waarschijnlijk ook lang wachten zou zijn. Zeer slechte organisatie, alleen het eten is van normale kwaliteit (pizza was wel licht aangebrand: risicofactor op kanker), niets speciaal en redelijk duur (rond de 20€ en meer voor een pasta... en dan nog eens een kleine portie). Ik raad het zeker niet aan om te gaan, maar moest u het toch overwegen: bereid u voor op al het lange wachten...

Ann
Avis du: 22/12/2019
Ann recommande ce restaurant pour: Groupes

Hallo wij hadden al weken op voorhand gereserve...

Hallo wij hadden al weken op voorhand gereserveerd voor 7 personen en we werden geweigerd op 21 december. Vrienden kwamen van ver speciaal naar Mechelen. Dit was een heel negatieve ervaring voor iedereen. Dit is onbegrijpelijk!

Van de Velde
Avis du: 22/12/2019

Geen enkele reservatie was in orde. Lange...

Geen enkele reservatie was in orde. Lange wachttijden Niet doorbakken pizzabodem Extra opties waren niet toegevoegd

Tous les avis de ce restaurant