Oplintersesteenweg 5 3300 TIRLEMONT
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.1 Basé sur 6 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
6 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Roger

Aanrader

Binnen zijn genre een absolute aanrader: een zeer goede verhouding prijs/kwaliteit, efficiente en vriendelijke bediening een een inrichting die veel fraaier is dan meestal in dit type van restaurants het geval is.

carlo

leuke zaak, lekkere gerechten, toffe en frisse...

leuke zaak, lekkere gerechten, toffe en frisse ontvangst. voor een onderonsje tot en met kleine tot grote groep: bv verjaardag vieren met vrienden. Geen zin om zelf te koken ... voilà! Pizza's lekker, schotels ook, soms zelfs zelf gesneden en gebakken frieten: jawel!

Isabelle

Een leuk restaurantje met een zeer diverse...

Een leuk restaurantje met een zeer diverse kaart. De Pizza's, Pasta's en salades zijn zeker aan te raden! Bediening is zeer vriendelijke en het interieur is een combinatie van modern en gezellig. De prijs kwaliteit verhouding in dit restaurant is echt uitstekend, de prijzen zijn heel democratisch!!!

Filipo

Zeer lekkere pizza's. Vriendelijke bediening....

Zeer lekkere pizza's. Vriendelijke bediening.

coenen

Zeer goed. Lekkere Pizza en spagetti. Heel...

Zeer goed. Lekkere Pizza en spagetti. Heel vriendelijke mensen en ze zijn zeer kindvriendelijk. In het week-end liefst reserveren wegens er veel volk komt. Dus............

Roger

Druk bezocht restaurant aan de buitenkant van...

Druk bezocht restaurant aan de buitenkant van de Tiense ring. Wij zijn er al meermaals geweest en telkens vielen de Turkse- en wokgerechten zeer goed mee (Grieks en Italiaans hebben we nog niet geprobeerd). Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en op één keer na is de bediening er altijd uitstekend geweest.

Tous les avis de ce restaurant