Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Mercredi - Jeudi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
6.2 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Roland
Avis du: inconnu

Alleen voor de kleine eter.

Ongeveer dezelfde ervaring als wat de meneer hieronder schrijft. Ik zelf een steak genomen en mijn vrouw stoofvlees. Kleine steak en het stoofvlees was ook maar heel magertjes. Interieur van deze brasserie ziet er vooroorlogs uit (geen probleem mee) maar hun denkwijze is blijkbaar ook zo en gaan ervan uit dat ze moeten rantsoeneren. Voor de kleine etertjes zal het allemaal wel prima zijn maar iemand met normale honger heeft hier niets te zoeken.

Freddy
Avis du: inconnu

Veel geld voor weinig eten.

Om te beginnen weinig keuze op de kaart, nagerechten waren er op eentje na zelfs niet dus dat zijn we elders gaan eten. Het tweede dat opviel waren de dure prijzen voor het toch eenvoudige eten. Omdat de biefstuk zo'n kleine porties zijn dan maar het stoofvlees met Westmalle trappist genomen maar wat een ontgoocheling, smaak was ok maar zeer weinig stoofvlees met een klein kommetje frieten en een klein kommetje groenten, dit was eigenlijk een kinderportie waarvoor je dan nog veel te veel betaald. Met honger vertrokken. Absolute afrader.

Willy
Avis du: inconnu

Vrij lekkere steak gegeten, begeleid met een...

Vrij lekkere steak gegeten, begeleid met een zeer goede wijn (Solum 2010).

Philippe
Avis du: inconnu

Dit zou eigenlijk een gewoon dorpsrestaurant...

Dit zou eigenlijk een gewoon dorpsrestaurant kunnen zijn . Echter door de keuze die er is , meestal met seizoensgebonden ingrediënten, stijgt het er een heel stuk bovenuit. Gelukkig doen de prijzen dat niet. Dat de kok , bijkomend, een voorliefde heeft voor de Spaanse keuken maakt het allemaal dubbel aantrekkelijk. We hebben appreciëren ook ten zeerste de kindvriendelijkheid. Echt een aanrader.

Tous les avis de ce restaurant