Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.6 Basé sur 8 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
8 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Marc
Avis du: inconnu
Marc recommande ce restaurant pour: Couples

Vrij smakeloze pizza's met een keiharde korst...

Vrij smakeloze pizza's met een keiharde korst en verkoolde bodem. Zure huiswijn.

inge
Avis du: inconnu
inge recommande ce restaurant pour: Enfants

Scampi pasta zonder scampi

Op zoek naar een goed italiaans restaurant, niet te ver uit de buurt, dus La Terrazza eens proberen. Heb gekozen voor een pasta met scampi's... Heb moeten zoeken naar de scampi's. Misschien, indien ik stukjes bij elkaar legde, zaten er 2 hele scampi's in. Zeer teleurstellend voor 16€... Vraag dan iets meer, maar voor mijn moeten er toch minstens 4 grote of 6 kleine scampi's in mijn bord liggen. De bruschetta's waren wel lekker. Dan maar verder op zoek naar een betere Italiaan...

hans
Avis du: inconnu

Italiaans restaurant

Een authentiek Italiaans restaurant met een zeer uitgebreide kaart! Vooral aangenaam in de zomer op het Terras. De inrichting binnen is iets minder binnen,... niet zo gezellig. Maar het eten is goed en gemiddeld van prijs. Ook voor kinderen (pastas en pizzas).

Joan
Avis du: inconnu

Je gaat er alleen al voor het kader, prachtig...

Je gaat er alleen al voor het kader, prachtig zicht op de vaart, rustig weg van alle herrie. Alleen of met vrienden, steeds welkom en je wordt niet opgejaagd. Ik kan het alleen maar aanraden. De pizza's zijn er niet alleen fantastisch maar ook origineel en authentiek. Laatst ook nog met een vriend ossobuco gegeten (er zijn meerdere bereidingswijzen) en even voortreffelijk. Kortom een aanrader voor wie er even tussenuit wil, lekker genieten en dat aan schappelijke prijzen.

Pieter
Avis du: inconnu

Lekker eten, mooie locatie, goede wijnkaart,...

Lekker eten, mooie locatie, goede wijnkaart, vriendelijk personeel. Maar ook duur, en op 2 bezoeken niet minder dan 4 subtiele 'foutjes' op de rekening: volwassenenportie aangerekend ipv kinderportie, voorgerechtje teveel aangeslagen, en duurdere ijscoupe en wijn dan die we besteld hadden doorberekend. Alles samen voor 45 Euro teveel op de rekening. Geen verontschuldigingen maar integendeel onbeschofte behandeling door de bazin wanneer dit gesignaleerd werd.

kenji
Avis du: inconnu

voor een pizzaatje of pasta gaan? DAN Is DIT...

voor een pizzaatje of pasta gaan? DAN Is DIT DE PLEK!

Gustave
Avis du: inconnu

Gustave Zemst, Wij zijn trouwe bezoekers...

Gustave Zemst, Wij zijn trouwe bezoekers en zijn nog nooit ontgoocheld buiten gekomen de gerechten zijn gemaakt met eerste kwaliteitsprodukten zeer fijne keuken en wie het gezond wil houden geen probleem bij elk gerecht kan je sla of verse groenten krijgen. Neem je een gegrilde schotel dan is deze NIET zwart gebakken maar lichtjes gegrild en proef je wat je eet ik zou zeggen bravo doe zo verder. De dag dat de wet er door is, NIET roken in restaurant zal het nog beter zijn en zal men nog beter kunnen genieten van deze uistekende keuken.

Gustave
Avis du: inconnu

Ons eerste bezoek 15/07 zeer lekker, zodat...

Ons eerste bezoek 15/07 zeer lekker, zodat wij op 17/07 terug zijn geweest en kregen bevestiging van de goede kwaliteit. Echt Italiaans, ook de muziek prima een stukje Italië in Mechelen. Men ziet ons zeker nog regelmatig terug. Gustave (Zemst)

Tous les avis de ce restaurant