Avis pour L'artista

Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
date score
Chantal
Avis du: 13/03/2020
Chantal recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Eten was superlekker, en bediening zeer vriende...

Eten was superlekker, en bediening zeer vriendelijk!

Elise
Avis du: 13/03/2020
Elise recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Snelle en vriendelijke bediening. Zeer lekker...

Snelle en vriendelijke bediening. Zeer lekker gegeten!

Jana
Avis du: 12/03/2020
Jana recommande ce restaurant pour: Rapport qualité/prix

Geen begroeting bij binnenkomen, ondanks het...

Geen begroeting bij binnenkomen, ondanks het feit dat er 3 mensen achter de toog stonden. 15 à 20 minuten gewacht voor er iemand bestelling voor drank en eten kwam opnemen. Ongeïnteresseerse bediening. Bvb: ipv heeft het gesmaakt, willen jullie nog een dessert: "Mag da weg?" Eten was ok, niet speciaal. Zeer luidruchtig

Guido
Avis du: 09/03/2020
Guido recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Ik woon op 1050 km (in het zuiden van Frankrijk...

Ik woon op 1050 km (in het zuiden van Frankrijk) en sommige familieleden rond Mechelen. Ontvangst, kwaliteit van het eten en kostprijs zijn zonder meer GOED.

Adeline
Avis du: 04/03/2020
Adeline recommande ce restaurant pour: Groupes

Vitello Tonato was aan binnenkant nog bevroren...

Vitello Tonato was aan binnenkant nog bevroren met eiersla erop... Ravioli was ook niet vers. Bediening niet top en het was koud klanten die deur openlaten en er wordt niets aan gedaan

placeholder
cindy
Avis du: 02/03/2020
cindy recommande ce restaurant pour: Groupes, Enfants, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Lekker gegeten, zeer goede en vriendelijke...

Lekker gegeten, zeer goede en vriendelijke bediening.

NM
Avis du: 28/02/2020
NM recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

I have always enjoyed going to this restaurant....

I have always enjoyed going to this restaurant. Tonight, that changed and I don't think I'll ever go back. The food was good, but the service was awful. The woman we believe is the owner, or at least the manager, ridiculed us for the way we pronounced certain words on the menu. One word in particular, penne, seemed to really strike her funny bone. Well, the joke's on her because one, I'm Italian and have always pronounced it a certain way, and two, when we got home we found about 10 YouTube videos pronouncing it the way I did. It was humiliating and it's beyond my comprehension why anyone in the "service" industry would act in such a manner. We probably should have left before continuing with the meal. Also, when we arrived the restaurant was empty. We were seated at our reserved table. The next two people who came in were seated right next to us. Why?

Jean-Pierre
Avis du: 28/02/2020
Jean-Pierre recommande ce restaurant pour: Gastronomie

Uitstekende keuken! Goede prijs/kwaliteitverhou...

Uitstekende keuken! Goede prijs/kwaliteitverhouding. Authentiek kader Vriendelijke eigenaars Zeer lekkere pizza's gebakken in pizza oven op hout

Nathalie
Avis du: 27/02/2020
Nathalie recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Rapport qualité/prix

Het was zeer lekker EN super vriendelijk person...

Het was zeer lekker EN super vriendelijk personeel. Alleen vonden wij het iets te snel. Onze aperitief was nog niet op, dus konden bij ons eten geen glaasje wijn meer bestellen aangezien we nog apero dronken. Desalniettemin komen wij graag terug

Elke
Avis du: 14/02/2020
Elke recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

Zeer onvriendelijke bediening. Eten was niets...

Zeer onvriendelijke bediening. Eten was niets speciaal en bestellingen werden telkens vergeten.

date score