Avis pour 't Brigandje

382 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.2
382 avis
date score
Reinaud
Avis du: 29/09/2019
Reinaud recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Goed eten, goede bediening...

Goed eten, goede bediening

david
Avis du: 29/09/2019
david recommande ce restaurant pour: Couples

Pas na 20 minuten ons eerste drankje kunnen...

Pas na 20 minuten ons eerste drankje kunnen bestellen en gelijk ook de maaltijd meebesteld. Dan nog 1u15m moeten wachten op eten en tussenin moeten bedelen om aan extra drankjes te raken

jessika
Avis du: 29/09/2019
jessika recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Leuk, lekker en vriendelijke bediening....

Leuk, lekker en vriendelijke bediening.

tony
Avis du: 29/09/2019
tony recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker...

Lekker

Dirk en Carine
Avis du: 29/09/2019
Dirk en Carine recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zoals altijd ...heel lekker .. Uitstekende...

Zoals altijd ...heel lekker .. Uitstekende bediening Zalige ontvangst van de zusjes en zelfs gelukwensen voor mijn gepasseerde verjaardag ...Top Dirk Carine en Oscar

Robert
Avis du: 24/09/2019
Robert recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Wij hadden gereserveerd om 1930 uur. De bedieni...

Wij hadden gereserveerd om 1930 uur. De bediening was zeer goed, het eten was uitstekend, niets op aan te merken. Maar waarom ik niet tevreden was. Wij begonnen om 0930 uur aan het dessert en de koffie. De diensters hadden al een deel van de tafels afgeruimd, geen probleem. Tot ze binnen kwamen met een emmer, poetsvodden en spray en de tafels hiermee begonnen af te wassen. Persoonlijk vond ik dit heel storend, zeker omdat wij nog aan ons dessert bezig waren.

Bart
Avis du: 14/09/2019
Bart recommande ce restaurant pour: Groupes

Gezellig, vriendelijke bediening; ribbetjes...

Gezellig, vriendelijke bediening; ribbetjes overheerlijk...

Peter
Avis du: 12/09/2019
Peter recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Lekker en toffe bediening!...

Lekker en toffe bediening!

Chris
Avis du: 01/09/2019
Chris recommande ce restaurant pour: Groupes

30' wachten op 'vraag naar aperitief' (meerdere...

30' wachten op 'vraag naar aperitief' (meerdere opdieners passeren). Ribeye (in stukken!) zo pezig als maar kan zijn, NIET uitgebakken (3x gevraagd). Nooit zo'n slechte ribeye gekregen, gelijk aan stoofvlees. 20' gewacht op 'vraag naar wijnkaart en wijn', daarna 15' gewacht op fles spuitwater.

Jp
Avis du: 01/09/2019
Jp recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker...

Lekker

date score