Avis pour 't Brigandje

440 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
Réserver
8.3
440 avis
date score
Stefanie
Avis du: 08/02/2020
Stefanie recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

1 grote chaos, grotendeels van personeel niet...

1 grote chaos, grotendeels van personeel niet vriendelijk en onprofessioneel, dessert (moelleux) niet zelfgemaakt maar uit een pakje en koud geserveerd. Niet de eerste keer dat we ontevreden zijn!

Redgy
Avis du: 08/02/2020
Redgy recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Gezellig interieur, lekkere gerechten , prijs/k...

Gezellig interieur, lekkere gerechten , prijs/kwaliteit is top. Aangename en zeer vriendelijke bediening. Vlot reservatiesysteem

Claeys
Avis du: 08/02/2020
Claeys recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Lekker eten in een gezellig kader! Vriendelijk...

Lekker eten in een gezellig kader! Vriendelijk personeel!

Stefaan
Avis du: 07/02/2020
Stefaan recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Prijs/kwaliteit een goed grill-restaurant!...

Prijs/kwaliteit een goed grill-restaurant!

Karen
Avis du: 27/01/2020
Karen recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

Heerlijk gegeten en meer dan voldoende. Ook...

Heerlijk gegeten en meer dan voldoende. Ook de desserts zijn lekker. De zaak is gezellig en lekker warm.

Gabriël
Avis du: 27/01/2020
Gabriël recommande ce restaurant pour: Couples, Enfants, Rapport qualité/prix

Vriendelijk onthaal Snelle bediening Pjrijs/kw...

Vriendelijk onthaal Snelle bediening Pjrijs/kwaliteit = TOP

Jordy
Avis du: 26/01/2020
Jordy recommande ce restaurant pour: Couples

Glas champagne gevraagd, niet gekregen, fles...

Glas champagne gevraagd, niet gekregen, fles water gevraagd, niet gekregen, dessert niet ok

kenneth
Avis du: 21/01/2020
kenneth recommande ce restaurant pour: Groupes, Rapport qualité/prix

De ribbetjes zijn er altijd lekker en de bedien...

De ribbetjes zijn er altijd lekker en de bediening zeer vriendelijk en vlot ondanks de drukte.

Francis
Avis du: 20/01/2020
Francis recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Zalig lekker gegeten! Vriendelijke bediening,...

Zalig lekker gegeten! Vriendelijke bediening, leuk kader... Alles om van een geslaagd etentje te genieten!

Luc
Avis du: 18/01/2020
Luc recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

25 jaar terug in de tijd toen ik de eerste...

25 jaar terug in de tijd toen ik de eerste maal ribbetjes at bij de eerste uitbater. Wat waren ze lekker ! Ik krijg nu terug hetzelfde fijne gevoel. Sinds de nieuwe uitbaters aan het roer staan is de kwaliteit van destijds meer dan terug. Het is nu de 5 de maal dat we hier kwamen onder de nieuwe uitbaters en ik heb niet anders dan lof. Integendeel, vergeleken met 25 jaar terug is het kader verbeterd, de zitplaatsen zijn ruimer, de stoelen zijn verbeterd en zelfs de frietjes zijn beter dan 25 jaar terug. Ik zou zeggen KEEP UP THE GOOD WORK !

date score