Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
6.5 Basé sur 5 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
5 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Wim
Avis du: 28/08/2018
Wim recommande ce restaurant pour: Couples

Top zaak in prachtig kader

Zaterdagavond voor de eerste keer gaan eten in De Oude Kantien op aanraden van vrienden. Prachtig kader, vriendelijke bediening en heerlijk eten.

Anne
Avis du: 12/04/2018

Zeer teleurstellend

Wij waren zeer geschokt door het gedrag van de ober. Op het einde van onze maaltijd wilden wij de rekening vragen. De ober stond op max. 2,5 meter van ons, doch prefereerde ons te negeren en beet ons uiteindelijk toe "ja mevouw, ik heb u wel gehoord, ik kom direct!" waarna hij hard een stoel hard neerplofte ter hoogte van de tafel naast ons. Toen ik hem erover aansprak, beweerde hij dat ik op hem geroepen had (???) en verweet hij me dat ik hem "mijnheer" had genoemd. Toen ik hem vroeg waarom het nodig was om die stoel zo hard neer te ploffen naast ons, zei hij dat hij mocht doen met het meubilair van het restaurant wat hij wou. Na 35 jaar in het restaurant had hij ook nog nooit negatieve feedback gekregen zei hij. Klantvriendelijkheid is elementair en essentieel. Als men dit niet kan opbrengen als ober, zoekt men beter een andere job. Ons zien ze in ieder geval nooit meer terug.

Kris
Avis du: inconnu

Teleurstellend

Het was hier vroeger toch een pakske beter hoor... De kwaliteit geboden door vele brasseries is tegenwoordig zorgwekkend, en hoewel de Oude Kantien vroeger hierop echt wel een uitzondering was, moet ik de laatste paar keren dat ik er gaan eten ben vaststellen dat ze ook hier in hetzelfde bedje ziek zijn. Samenvattend: ober was absoluut niet vriendelijk ('t was druk die avond), en eerlijk: voor 32.5 euro voor een filet puur verwacht ik echt wel betere kwaliteit van vlees, en méér vlees. En als 't even kan: niet van Belgisch wit-blauw maar van een iets edeler ras. Neen, hoeweel we al jaren klant zijn, is bij mij de emmer nu vol. Ze zijn me er niet meer terug. Advies aan de lezer: probeer eens een echt restaurant ipv een doordeweeks brasserietje.

Dorien
Avis du: inconnu

Aanrader

Zeer vriendelijke bediening en uitstekende keuken!

placeholder
Weeck
Avis du: inconnu

Hier eet men lekker tijdens een goed gesprek...

Hier eet men lekker tijdens een goed gesprek met klanten...ideaal voor een lunch...

Tous les avis de ce restaurant