Cuisine
Belge 
Budget
€€
Jours de fermeture
Dimanche soir, Lundi, Samedi midi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.7 Basé sur 24 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
24 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Jurgen
Avis du: inconnu

Very friendly people, a collection of all kind...

Very friendly people, a collection of all kind of styles inside this historic building. Simple but tasty dishes. Small remark: the knives definitely need an upgrade to comfortably enjoy the meat dishes ! Good service (but be prepared to have many people tend to your table throughout dinner)

Bart
Avis du: inconnu

Klasse restaurant met een mooie tuin waar je...

Klasse restaurant met een mooie tuin waar je bij warm weer lekker kan tafelen.Vooral het hoofdgerecht (Zeebaars met "Vadouvan" en waterkerspuree) was echt subliem.

Peter
Avis du: inconnu

Heb vandaag genoten en nog eens genoten........

Heb vandaag genoten en nog eens genoten..... Suggestiemenu genomen en moet zeggen dat het heel verzorgd, lekker en in orde was. De Griet was een gerecht dat ik kan aanraden aan allen die een cullinaire bom in hun mond willen doen ontploffen.

Ilse
Avis du: inconnu

Zeer lekker gegeten in een gezellig kader....

Zeer lekker gegeten in een gezellig kader. Een absolute aanrader. Eén groot minpunt, misschien te wijten aan een slechte dag van één van de diensters, was de bediening. De wijn werd al geserveerd vooraleer de 'proever' van onze tafel nog maar zijn glas had opgeheven. Een 'à point' Angus beef werd voorgesteld als 'saignant' en tot slot was het antwoord op de vraag welke kruidenthee beschikbaar was 'vanalles', waarop we een groene thee geserveerd kregen. In een restaurant van deze klasse verwacht ik betere service, die we ook zeker gekregen hebben van de collega-dienster.

Laurent
Avis du: inconnu

Zeer lekker restaurant voor wie van een klassie...

Zeer lekker restaurant voor wie van een klassiek bereide keuken met verrassende accenten houdt. Gezellig kader, discrete en vlotte service, uitstekende menu's, goede wijnen,... Prijs/kwaliteit één van onze favorieten in Leuven.

Wim
Avis du: inconnu

Zes maanden na ons trouwfeest nog eens teruggew...

Zes maanden na ons trouwfeest nog eens teruggeweest naar de locatie van het gebeuren voor een wat rustiger etentje en alweer ten volle overtuigd van zowel kwaliteit, service, het kader, de vriendelijkheid en niet in het minst in de verhouding prijs/kwaliteit. Kortom alles was er om een geslaagde avond te beleven.

Hugo
Avis du: inconnu

We waren aangenaam verrast van het mooie kader...

We waren aangenaam verrast van het mooie kader en de lekkere keuken met aangepaste wijnen. Goede bediening. Verhouding prijs en kwaliteit heel goed

Girard
Avis du: inconnu

Verrassend kader en aangename sfeer. Lekker...

Verrassend kader en aangename sfeer. Lekker gegeten tegen 'n schappelijke prijs.

Ludo
Avis du: inconnu

Een stijlvol kader, mooi gepresenteerde maar...

Een stijlvol kader, mooi gepresenteerde maar vooral heerlijk smakende gerechten: een restaurant dat zijn belofte vervult!

Patrick
Avis du: inconnu

Zeer verzorgd restaurant aan een redelijke...

Zeer verzorgd restaurant aan een redelijke prijs kwaliteitsverhouding. Vlotte bediening en smakelijk gegeten.

Tous les avis de ce restaurant