placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.1 Basé sur 7 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
7 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
flor
Avis du: inconnu
flor recommande ce restaurant pour: Couples, Rapport qualité/prix

Prijselijk en smakelijk eten.

Mijn vrouw en ik hebben in Agora rustig, smakelijk en prijselijk gegeten. De bediening was heel vlot en vriendelijk. Voor iedereen aan te bevelen die lekker en prijselijk wil eten zonder veel overbodige zaken.

Steven
Avis du: inconnu

1ste en laatste keer

spaghetti bolognaise proefde naar tabak assen

Verbist
Avis du: inconnu

Het nu al een tijdje geleden dat ik er ben...

Het nu al een tijdje geleden dat ik er ben geweest en moet zeggen dat het er nog steeds aangenaam is , na de verbouwing samen de zaak ernaast moet ik zeggen , chapeau , geslaagd concept. Het eten is er nog steeds ultra lekker en de bediening die is steeds subliem, doe zo veder , ik kom terug , en als het zaaltje boven af is laat je het me maar weten . Verbist Ronny .

Ilse
Avis du: inconnu

superlekker gegeten (flair-menu maar alvast...

superlekker gegeten (flair-menu maar alvast een goede lokker om nog eens terug te gaan), vriendelijke bediening, gezellig restaurantje!

Verbist
Avis du: inconnu

Zeer lekker gegeten, was de tweede keer en...

Zeer lekker gegeten, was de tweede keer en was echt lekker, nu we weten dat klein tafel rond ook van hen is gaan we zeker uitkijken naar de verbouwing en zoals beloofd is het zaaltje boven voor ons op dinsdag en donderdag. Groetjes en tot later. Ps Moeder was zeer tevreden met de Sabayon

Verbist
Avis du: inconnu

Uitstekende bediening, kwaliteit en sfeer,...

Uitstekende bediening, kwaliteit en sfeer, eerste maal en zeker niet de laatste. Sabayon was overheerlijk.

Peter
Avis du: inconnu

Ik ben al een paar jaar één van de trouwe klant...

Ik ben al een paar jaar één van de trouwe klanten van dit gezellige restaurant. Telkens we er binnenspringen worden we zéér hartelijk onthaald door de (razendknappe) baas en dat kan je niet van alle restaurants in Leuven zeggen. Alhoewel de kaart niet zo uitgebreid is, kan je er steeds terecht voor een lekker slaatje, een lichte snack, een pastagerecht of een rijkelijk gevuld bord met een lekker stukje vlees of vis. Er zijn ook steeds de suggesties van de chef en die worden regelmatig aangepast. De gerechten zijn steeds van een uitstekende kwaliteit en men krijgt er royale en verzorgde porties op z'n bord. Het kader is tevens heel aangenaam alhoewel het er soms wel eens killig kan zijn (vooral in de winter als de deur vaak open en toe gaat). Ik raad dit restaurant dan ook ten stelligste aan iedereen aan !!

Tous les avis de ce restaurant