13.5/20 Gault&Millau
Batsheersstraat 35 3870 VECHMAAL
Cuisine
Belge 
Budget
Pas de budget disponible
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
A propos de ce restaurant
‘RESTAURANT MARSNIL’ IN BATSHEERS
CULINAIRE NIEUWKOMER IN HASPENGOUW
Op 24 november realiseert de jonge chef-kok Frederik Cornelis zijn grote droom. In het schilderachtige Haspengouwse dorp Batsheers, waar zijn roots liggen, opent hij zijn gloednieuw ‘Restaurant Marsnil’. Hij wilt in één van de meest authentieke regio’s van Vlaanderen een culinaire meerwaarde brengen.

Chef Frederik, die een leerling is van de gerenommeerde koksschool ‘Terduinen’ in Koksijde en voldoende tijd nam om zich verder te bekwamen in wat hij het mooiste vak ter wereld noemt, ontbolsterde zich tot een culinaire creatieveling, die in zijn open keuken vaste, klassieke waarden koppelt aan experimentele en soms eigenzinnige creaties, maar altijd met aandacht en respect voor de culinaire tradities van de regio waarin hij leeft en werkt.

Frederik hanteert in zijn keuken de ‘rechttoe-rechtaan’-principes, die de Vlaamse en bij uitbreiding Belgische keuken tot over onze landsgrenzen naam en faam geeft, maar hij overgiet zijn creaties met die typisch Haspengouwse smaken en snuifjes, die zijn gerechten de geur en kleur van deze gezegende landstreek meegeven.
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
10.0 Basé sur 1 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
1 personne a donné son avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
frederik
Cet avis a été écrit suite à une réservation pour la promotion: JONGKEUKENGEWELD BE 2018-1 (49)
Avis du: 12/10/2019
frederik recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Zeer lekker eten, gezellig ingericht, heel...

Zeer lekker eten, gezellig ingericht, heel goede service! We hebben het extra gerecht erbij genomen en alles was naar wens

Tous les avis de ce restaurant