placeholder
Cuisine
Budget
€€€
Jours de fermeture
Mardi - Mercredi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.5 Basé sur 6 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
6 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Marie-Paule
Avis du: inconnu

Ik ben er vandaag voor de eerste keer geweest...

Ik ben er vandaag voor de eerste keer geweest en zal er zeker nog terugkomen. Het eten was er zeer lekker en voldoende. Ik ben er zeker niet met honger van tafel gegaan, integendeel. De bediening was perfect en de mensen waren uitermate vriendelijk. De sfeer is er aangenaam en ze zijn absoluut kindvriendelijk. Aan iedereen die er werkt n'en dikke proficiat, jullie verdienen het.

Wesley
Avis du: inconnu

Onbegrijpelijk dat dit restaurant nog geen...

Onbegrijpelijk dat dit restaurant nog geen vermelding heeft gekregen in één of andere culinaire gids. Bijzonder lekkere en fijne keuken. Bediening erg goed en vriendelijk. Na onze eerste bezoek dit weekend, zullen er zeker nog volgen. Iets om naar uit te kijken!

Jos
Avis du: inconnu

Dit is wel één van de betere restaurants van...

Dit is wel één van de betere restaurants van West Vlaanderen. Een echte eerlijke maar toch fijne keuken. Iemand die kan koken zonder in al die grote sterren restaurants te hebben gewerkt. Géén bistro of brasserie keuken maar echt goed. Proficiat.

Jos
Avis du: inconnu

Eén van de betere van de ganse streek....

Eén van de betere van de ganse streek.

koen
Avis du: inconnu

Op uitnodiging een verrassend aangenaam bezoek...

Op uitnodiging een verrassend aangenaam bezoek gebracht. De keuken is verfijnder dan gedacht, de sfeer is familiaal. Prijzen zijn niet mals, liggen in lijn met de keuken niet met de familiale sfeer. Plaats om terug te komen: zeker, met eens sponser: liefst.

Cathy
Avis du: inconnu

Reeds meerdere keren in de Muizelmolen gegeten....

Reeds meerdere keren in de Muizelmolen gegeten. Heel lekkere no nonsense keuken, verzorgde presentatie en vriendelijke bediening. Prijs/kwaliteitverhouding zeker in orde. Voor de nieuwkomers : het proberen meer dan waard !

Tous les avis de ce restaurant