Cuisine
Budget
€€
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.1 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Giovanni
Avis du: inconnu

Bistro Vincent, het was me aangekondigd als...

Bistro Vincent, het was me aangekondigd als een aanrader en ik moet toegeven dat het kader me wel kon bekoren. Het eten zelf vond ik correct zonder meer. De bediening viel gewoon tegen: men was er best wel vriendelijk maar de coördinatie verliep nogal chaotisch waardoor één van de tafelgenoten een kwartier langer dan de rest met een leeg bord bleef staan, een dessert bleek zowaar vermist te zijn en werd pas teruggevonden nadat drie van de vier kofiies(en thee) reeds uitgedronken waren, de vierde koffie was toen gewoon nog niet aangekomen... Het ene gratis thee'tje was echter niet meer dan een doekje voor het bloeden.

Ivo
Avis du: inconnu

Per toeval uit het verre Edegem hier terecht...

Per toeval uit het verre Edegem hier terecht gekomen . Wat een geluksstreffer . Lekker eten , vriendelijke bediening , kindvriendelijk !! Maar één ding spijtig : dat het zo ver van Edegem ligt !

placeholder
Ellen
Avis du: inconnu

zeer lekker en gezellig restaurant...

zeer lekker en gezellig restaurant

tom
Avis du: inconnu

lekker restaurant. inrichting iets te sober...

lekker restaurant. inrichting iets te sober en te stijf, te chic voor het type zaak. bediening ok. niet echt een super restaurant, maar toch wel lekker om te gaan eten. het proberen waard.

Tous les avis de ce restaurant