Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Mardi, Mercredi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.4 Basé sur 6 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
6 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Blonk
Avis du: inconnu

Fantastisch eten, maar in alle opzichten zeer...

Het eten in Trio's is in één woord: GEWELDIG! Alles is zelf gemaakt, en even lekker. Wij aten Gentse stoverij, met zelfgemaakte appelmoes. Het vlees was zeer zacht en viel helemaal uit elkaar. De stoof was zeer goed op smaak. Ook aten wij konijn in een heerlijke saus met pruimen. Het vlees viel zo van het bot en was zeer zacht en niet droog. Beide gerechten zijn zoals oma ze maakte... Eenzelfde hoeveelheid van beide gerechten werd in schaaltjes op warmhouders op tafel gezet, samen met friet en slaatjes. Heerlijk, (te) veel, en zeker niet te duur. Maar... de entourage is samen te vatten als : ouderwets en gedateerd. De aankleding van het restaurant is niet gezellig. Oude, maar geen mooie, plavuizen vloer, houten stoelen, oubollige schilderijen en bloempotten, uitgebloeide tulpen en veel te fel licht. De opmaak van de borden kan verbeterd. Dan hoeven er ook geen metalen schaaltjes op warmhouders meer op tafel. Met een beetje aanpassing in interieur, aankleding en uitstraling trekt Trio's vast en zeker meer gasten dan het tegenover gelegen nieuwe Argentijnse restaurant. Aan het eten ligt het in ieder geval niet!

Alexis
Avis du: inconnu

This place is an incredible discovery. Besides...

This place is an incredible discovery. Besides a nice regional cuisine, the real attraction are the wines. You can get very nice 95 Bordeaux for less than 30 euros; incredible. We had a 99 Lalande de Pommerol for 26.5! Service is sometimes a bit overloaded; food is nothing very original but good; wines are INCREDIBLE!

dany
Avis du: inconnu

we gaan geregeld uit eten.... wat een verassing...

we gaan geregeld uit eten.... wat een verassing!!!!!! een ongelooflijk lekkere eerlijke keuken!!!!!!!! vriendelijke bediening van mevrouw, en een culinair woordje met de chef... EEN AANRADER!!!!!!!!! zou zeggen..... kom je in Gent, vergeet niet langs te gaan!!!!

JANINE
Avis du: inconnu

correctge keuken - vriendelijjke bediening...

correctge keuken - vriendelijjke bediening

kris
Avis du: inconnu

Un très bon resto à recommander quand on est...

Un très bon resto à recommander quand on est à Gand!!! La cuisine super, la qualité, très bien. Le serveur impecc.

Ivan
Avis du: inconnu

Prima restaurantje met een (h)eerlijke traditio...

Prima restaurantje met een (h)eerlijke traditionele keuken, bereid met zorg en kwaliteitsingrediënten. De vers gehakte steak en de waterzooi zijn aan te bevelen. Hier ga je nooit met honger van tafel.

Tous les avis de ce restaurant