Bon 7.9 Score basé sur 16 avis

ALLEGRO MODERATO
ALLEGRO MODERATO
ALLEGRO MODERATO
ALLEGRO MODERATO
ALLEGRO MODERATO
ALLEGRO MODERATO

Allegro Moderato

Korenlei 7 9000 GAND

Cuisine

Française

Jours de fermeture

Dimanche - Lundi

Contact

Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook

Info

Facilités Terrasse
Modes de paiement American Express, Master Card, Visa, Bancontact
16 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 

Note moyenne des avis

7.9 Basé sur 16 avis
Service
Qualité du repas
Cadre

Ce restaurant est recommandé pour :

  • Couples 100%
placeholder
Monique van Duinen-Dreef
Monique recommande ce restaurant pour:
Date du repas: inconnu

Klasse

Top locatie. Pracht pand. Goed team. Eten is subliem. Het geld meer dan waard een must have in Gent. Liefs Monique

Erik Arckens
Date du repas: inconnu

Lekker eten, ondermaatse bediening

Dit was de vierde keer op een jaar tijd, telkens lekker gegeten maar ook telkens slechtere bediening. De kok is ondertussen vertrokken (op pensioen, de dag na ons laatste bezoek, september 2015). De bediening is benedenmaats: de avond dat wij er waren werd de kelner gewezen op een fout in de prijszetting van de menukaart. Resultaat: openlijk gapen en geeuwen, en op een onbeleefde manier te kennen geven dat het dan maar zo was; ook onze tafelburen hadden het gemerkt.

Ann De Graaf
Date du repas: inconnu

Kort en bondig: zéér lekker, zéér vriendelijke...

Kort en bondig: zéér lekker, zéér vriendelijke bediening, een waar genot, net als alle andere keren. Een absolute aanrader!

Ronny Michielsen
Date du repas: inconnu

Vorig jaar ontdekt tijdens een weekendje Gent...

Vorig jaar ontdekt tijdens een weekendje Gent en nu voor de 2de maal gaan lunchen. Zeer lekkere lunch,met keuze van voor- en hoofdgerecht voor een onklopbare prijs van 19,50 EURO. Mooi en aangenaam kader waar alles klopt! Bediening niet zeer joviaal maar correct. Deze tweede maal was voor ons de bevestiging. Dit is één van de betere adressen in het centrum van Gent met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Geert De Decker
Date du repas: inconnu

Tijdens de Gentse feesten waren wij aangenaam...

Tijdens de Gentse feesten waren wij aangenaam verrast door de uitstekende keuken/bediening/prijs. Een dikke pluim meer dan waard!

Silke De Lille
Date du repas: inconnu

Prachtige ligging, prachtig pand, mooi ingerich...

Prachtige ligging, prachtig pand, mooi ingericht, vriendelijke bediening, de sfeer zat meteen goed. Het eten was lekker, bij momenten zelfs heel lekker, maar al bij al toch iets te rijk naar mijn zin. We waren met 5, en namen alle 5 dezelfde menu. Eerst Sint-Jakobsvruchten, die wel lekker waren maar die ik toch al lekkerder heb gegeten. Jammer ook dat ze allemaal in de saus lagen. Daarna heerlijke tarbot, met sublieme bijgerechtjes, echt picobello! Daarna kwam de hoofdschotel, zijnde fazant, die voor mijn smaak in veel te veel saus lag, er was echt geen ontsnappen aan, en dat vond ik zeer jammer. Het dessert bestond uit een combinatie van crème brulée met een bolletje chocolade-ijs. Allebei heel fijn van smaak, al mocht de crème brulée wat warmer wat mij betreft. Alles bij elkaar een aanrader hoor!

KURT SNAUWAERT
Date du repas: inconnu

ik heb al veel restaurants bezocht in Gent...

ik heb al veel restaurants bezocht in Gent maar dit vindt ik nog altijd een topper, Gent is een gezellige en romantishe stad en dit restaurant weet dit volledig perfect af te werken, het perfecte kader voor een romantishe avond....het eten vindt ik heel lekker en fijn, prijs kwaliteit heel goed, goeie sfeer en heel gezellig,met een goeie bediening en correct.Er zijn niet veel restaurants dan daar kunnen aan tippen!! Het behoort zeker tot één van de betere restaurants van Gent.

magda de meyer
Date du repas: inconnu

we zijn er gaan eten met vrienden, het eten...

we zijn er gaan eten met vrienden, het eten was lekker maar was toch vrij duur als we het bekijken als prijs kwaliteit, de bediening die was héél ondermaats, deze zaak behoort zéker niet tot de betere van het Gentse, het was een teleurstelling, hopelijk lezen ze dezeberichten en kan de bediening r iets aan doen

Dirk Watté
Date du repas: inconnu

Het eten was heel erg lekker,de sfeer was goed...

Het eten was heel erg lekker,de sfeer was goed want daar hadden we zelf voor gezorgd.De kilte van de bediening,daar kon mijn frigo nog wat van leren.

placeholder
Arlette Van Bladel
Date du repas: inconnu

Lekker gegeten. Mooi interieur. Bediening mocht...

Lekker gegeten. Mooi interieur. Bediening mocht wel iets hartelijker. Tof restaurant maar voor mij niet behorend tot de beste van Gent.

Tous les avis de ce restaurant