Avis pour Allegro Moderato

599 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
Réservez votre restaurant en ligne et vous recevrez le lendemain de votre visite au restaurant une invitation pour donner et partagez votre avis
9.1
599 avis
date score
Rony
Avis du: 23/01/2021

Zeer vriendelijke bediening , en goede prijs...

Zeer vriendelijke bediening , en goede prijs volgens k

Wim
Avis du: 26/10/2020
Wim recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie, Rapport qualité/prix

prima bediening en super lekker gegeten en...

prima bediening en super lekker gegeten en gedronken met de juiste keuze door jullie van de aangepaste wijnen. jammer genoeg dag nadien bij de concurrentie gaan eten (naturell) en dit was één grote tegenvaller na de leuke avond bij jullie. als jullie terug open mogen komen we zeker als een van de eerste gasten terug. SUPER resto hebben jullie

Mirani
Avis du: 18/10/2020
Mirani recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

De sfeer was aangenaam. Het eten was super...

De sfeer was aangenaam. Het eten was super lekker en er waren verrassende smaken.

Koen
Avis du: 18/10/2020
Koen recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Ja, top menu, alleen wat te lang wachttijd...

Ja, top menu, alleen wat te lang wachttijd tussen de gerechten

Karina
Avis du: 18/10/2020
Karina recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Altijd lekker eten met een vriendelijke ontvans...

Altijd lekker eten met een vriendelijke ontvanst/bediening in een prachtig kader !

Ary
Avis du: 18/10/2020
Ary recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Topdiner...

Topdiner

Francis
Avis du: 18/10/2020
Francis recommande ce restaurant pour: Groupes, Gastronomie

Perfecte maaltijd met correcte kwaliteit/prijsv...

Perfecte maaltijd met correcte kwaliteit/prijsverhouding. Voorkomende en efficiënte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

Thierry
Avis du: 17/10/2020
Thierry recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We had a beautiful evening (just before the...

We had a beautiful evening (just before the closing for COVID-19) Perfect meal (menu adapted without any problem to our personal preferences) in a magnificent setting and friendly staff.

Jolenka
Avis du: 16/10/2020
Jolenka recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

We love the restaurant so much, the atmosphere,...

We love the restaurant so much, the atmosphere, the food, the service. Everything was so perfect. It is the best one of the best restaurants I have even been to so far, and I totally recommend people to visit. We are super satisfied with the restaurant. Thank you for the hosting.

Floor
Avis du: 15/10/2020
Floor recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Het was echt fantastisch. We kwamen een half...

Het was echt fantastisch. We kwamen een half uur te laat maar er werd aardig gereageerd. Het eten was heerlijk en overvloedig en hetzelfde gold voor de wijn. Ik ben Nederlandse en iets extraverter dan Belgen, maar het personeel ontdooide erg. Ze gaven prettige aandacht. Het restaurant is schitterend en er wordt bijzonder goede muziek gedraaid. Zachtjes opera ook. Dat gaat heel goed. Maar vooral.... het eten en de drank waren heerlijk. Hier wil ik heel graag nog een keer heen.

date score