Budget
Pas de budget disponible
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Facebook
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.1 Basé sur 7 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
7 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Nathalie
Avis du: 12/01/2019
Nathalie recommande ce restaurant pour: Couples

In de comment had ik duidelijk genoteerd dat...

In de comment had ik duidelijk genoteerd dat we zouden komen met een Bongo bon. We hadden nl een arrangement gevonden in het Bongo boekje ‘Plezier met twee’. Toen we toekwamen wist men van niets maar kon men ons wel vertellen dat er niet meer wordt gewerkt met Bongo. De dame zei dat in de richtlijnen van Bongo staat dat je eerst online moet kijken wat de opties zijn. Ten eerste werkt dit niet en ten tweede hadden we ten minste een boodschap kunnen krijgen dat de optie niet meer mogelijk is. Als de mogelijkheid voorzien wordt om online te boeken moet dit ook op een professionele manier opgevolgd worden. Het was een echte domper voor het uitje dat mijn man en ik in gedachten hadden.

Willy B.
Avis du: 17/09/2018
Willy B. recommande ce restaurant pour: Groupes

Voor 15 september had ik gereserveerd voor...

Voor 15 september had ik gereserveerd voor 5 personen en toen wij om 19u40 arriveerden bleek dat wij niet op de reservatielijst stonden en er was ook geen spoor van mijn mail naar jullie. Dit was voor mij en mijn vrienden een heel grote teleurstelling Wij hebben daar meer dan een half uur staan trappelen voor een oplossing maar helaas wij waren niet welkom. Wij hebben dezelfde avond, na ontelbare pogingen, toch nog een restaurant gevonden waar er nog plaats was voor vijf.

Katrien
Avis du: 13/08/2018
Katrien recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

vriendelijke en eerlijke service...

vriendelijke en eerlijke service

Glenn M.
Avis du: 03/02/2018
Glenn M. recommande ce restaurant pour: Couples, Gastronomie

Hidden pearl in the centre of a busy city....

Hidden pearl in the centre of a busy city.

Els
Avis du: 14/12/2017
Els recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

Wij werden enthousiast onthaald door de ober,...

Wij werden enthousiast onthaald door de ober, Hilde. De dame heeft ons de hele tijd in de watten gelegd! Schitterende bediening! We opteerden voor een high wine. Na een glaasje cremant kregen we 3 wijnproevertjes, gevolgd door een vol glas van de wijn die ons meest beviel. Volgde een uitgebreid assortiment hapjes en nog een stevig glas wijn als afsluiter. Heerlijke verwenmiddag! We komen zeker terug!

martin
Avis du: 24/08/2017
martin recommande ce restaurant pour: Couples, Cadre trendy

aan de Korenlei , een mooie voorgevel , en...

aan de Korenlei , een mooie voorgevel , en dan het adembenemend modern interieur , met een vriendelijk ontvangst en dito bediening : wat moet je nog meer hebben ?

Maria
Avis du: 10/07/2017
Maria recommande ce restaurant pour: Groupes, Cadre trendy

1: het eten stond onder de glazen koepel ,...

1: het eten stond onder de glazen koepel , de gekookte ham had een grijze verkleuring , 2: het voorgerecht was voor een brunch te zijn zeer afgemeten op het aantal personen aanwezig voor de brunch ( 5 in totaal ) 3: toen we toekwamen stonden ook de desserts ( tiramisu en een chocolademousse) al klaar , die waren echt niet meer fris toen we zover waren om ze op te eten 4: het stoofvlees was lekker van smaak , maar het vlees was zeeeeer droog !!! daar kon je dan kroketten of brood bijnemen wat ik ook een rare combinatie vind , ik associeer dit altijd met frietjes , 5: de witte wijn was lekker , maar werd niet fris genoeg gehouden nadien positief : de zeer lekkere scampi"s !!!!! en zeer vriendelijk personeel !!! 5:

Tous les avis de ce restaurant