Cuisine
Budget
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
A propos de ce restaurant
Molenveld in Dilsen-Stokkem bestaat uit een afzonderlijke taverne en restaurant, maar u kan in beide gelegenheden van dezelfde menu genieten.

De taverne (capaciteit: 35 à 40 personen) is doorlopend geopend. Tijdens de openingsuren: op drukke dagen en tijdens de weekends openen wij ook het restaurant.

Het restaurant (capaciteit: 45 personen) kan ook worden gereserveerd en gebruikt als gezellige accommodatie voor communiefeesten, trouwfeesten, babyborrels en vele andere gelegenheden.

U kan bij ons van het mooie weer genieten op een ruim terras (capaciteit: 130 personen). Ook ons terras kan eventueel gereserveerd worden voor feestelijke gelegenheden of bedrijfsuitstapjes.

De mensen achter taverne-restaurant Molenveld, Carol en Maurice Beaumont-Knoors, richtten hun zaak op in 1990 en verwelkomen u sindsdien in de oude, gerestaureerde hoeve met een gevarieerde menukaart in een sfeer van ongekunstelde gezelligheid.

Molenveld ligt in het overstromingsgebied van de Maas, langs het fietsenroutenetwerk Kempen en Maasland (knooppunt 49-50), en vormt in de zomer met haar groene en aangename omgeving een ware trekpleister voor wandelaars en fietsers die er even komen uitblazen onder het genot van een hapje of een drankje.

http://www.taverne-molenveld.be
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
Soyez le premier à donner un avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix