Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Dimanche et mercredi<br><b>Ouvert:</b><br>Lundi, mardi et jeudi 11h30 - 18h<br>Vendredi et samedi 11h30 - 14u30 & 18h - 22h
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
A propos de ce restaurant
Sinds december 2008 kunt u terecht in deze vernieuwde brasserie voor een lekker vieruurtje, om iets te drinken of om gezellig te tafelen. Het interieur is een geslaagde mix van oud en nieuw: het strakke interieur wordt stijlvol gecombineerd met houten tafels en stoelen. Niet alleen het sfeervolle kader, maar ook de spontane en klantvriendelijke bediening zorgt ervoor dat u zich hier meteen thuis voelt! Vooral de wokgerechten, pastaschotels en salades zijn er warm aanbevolen. Via de open keuken ziet u trouwens steeds kok Kenny aan het werk. Hij maakt er een eer van enkel dagverse ingrediënten te gebruiken.

Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.5 Basé sur 2 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
2 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Kevin
Avis du: 07/04/2017
Kevin recommande ce restaurant pour: Couples

Een must have als u naar Brugge gaat

Elke keer als we naar Brugge gaan moeten we eens binnenspringen in Brasserie Forestiere! Vraag gerust naar de aperitief maison want dit is het lekkerste wat ik in mijn leven heb gedronken, mocht het niet van de alcohol zijn zou ik ze heel de avond drinken. Mijn vriendin heeft al een paar keer de suggestie gegeten en is telkens in de 7de hemel. Ik hou meer van de pastas en deze zijn telkens prachtig op smaak gebracht en perfect in portie. De bediening is ook echt top! Dit is eindelijk eens een restaurant waar ik me 100% op mijn gemak voel. Hier voel je u echt als koning bedient! Mijn hoed af voor de koks & de mensen in de zaal! Jullie verdienen heel veel respect, sommige sterrenzaken kunnen nog iets leren van jullie! Kort samengevat: Brasserie Forestiere, keep up the good work! Kan niet wachten tot ik weer kan kunnen wegdromen bij jullie. Met vele groetjes Kevin M.

wendy
Avis du: inconnu

Super! Heel lekker... Vriendelijke bediening,...

Super! Heel lekker... Vriendelijke bediening, kindvriendelijk... Zeker een aanrader!

Tous les avis de ce restaurant