Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Ouvert tous les jours à partir de 18 heures, le dimanche et les jours fériés, nous sommes également ouverts l'après-midi à partir de 12 heures et le soir à partir de 18 heures. Fermeture le mercredi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web Facebook
A propos de ce restaurant

Verrassend creatief en lekker eigenzinnig. Koken is eerbied voor de natuur en haar seizoenen. Diny en Christoph heten U van harte welkom in hun gezellig eethuis. Zij bieden U een seizoensgebonden meer-keuze menu formule aan. U kunt uw menu zelf samenstellen uit onze beperkte kaart .
Wij bieden onze formule aan in 1 gang 30 € / 2 gangen 38€ of 45 € . in 3-gangenversie €49,00 en 4 gangen 57€ . Dit meer-keuze menu bevat het beste wat de natuur te bieden heeft .

Met Diny die persoonlijk instaat voor de gastvrije ontvangst en bediening en met chef Christoph aan het fornuis is het steeds gezellig vertoeven in de Pepermolen.
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.9 Basé sur 4 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
4 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
WIM
Avis du: inconnu

Zeer lekker eten. Vlotte bediening. Mooie strak...

Zeer lekker eten. Vlotte bediening. Mooie strakke inricthing en gezellig.

Chantal
Avis du: inconnu

We hebben echt genoten van de maaltijd en de...

We hebben echt genoten van de maaltijd en de gezellige sfeer. Hebben gekozen voor het menu en kregen een fijn afgewerkte maaltijd voor de betaalde prijs. Ook de bediening is vriendelijk en charmant. Er heerste een gezellige sfeer in het restaurant. We komen zeker nog eens terug.

dirk
Avis du: inconnu

Andermaal een perfekte maaltijd met verschillen...

Andermaal een perfekte maaltijd met verschillende suggesties van de maand. De glimlach van de vrouw des huizes en een rondgang met den kleinen weerspiegelen het familiale karakter van dit restaurant . Je voelt je er echt thuis en de sfeer is echt ontspannen. Blijft tot op heden echt een aanrader.

Tous les avis de ce restaurant