Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Ouvert 7/7
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.7 Basé sur 7 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
7 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
nathalie
Avis du: inconnu

Nog eens bij een andere spanjaard tapatafel...

Nog eens bij een andere spanjaard tapatafel gaan eten ,deze keer op t'Zuid dus. Gezellige drukte ,we besluiten een tapatafel te nemen met ons 4.Alles was lekker en zeker genoeg alleen de scampie's 2 van de 4 waren zo goed als rauw,wel jammer.Wat wel lekker was was de Moigito en Carperinhia als aperitief en een bescheiden prijs van 7 euro dus .De vele verschillende gerechten waren lekker en voldoende. Niet mijn allerliefste spaans resaurant maar ook zeker het slechtste niet,en natuurlijk heel makkelijk parkeerplaats dicht aan het restaurant,zeer gemakkelijk!!!!!!!

Peter
Avis du: inconnu

Reeds enkele keren geweest. Niet de goedkoopst...

Reeds enkele keren geweest. Niet de goedkoopste Tapabar... Wel lekker en ambiance.

1830
Avis du: inconnu

Goed tapas restaurant. Excellente selectie....

Goed tapas restaurant. Excellente selectie. De uiteindelijke prijs kan wel iets hoger gaan dan verwacht; Reken voor een tapasdinner per persoon voor 30 € (met wijn, zonder apero).

Christophe
Avis du: inconnu

goede prijs/kwaliteit. bedieneing zeer vriendel...

goede prijs/kwaliteit. bedieneing zeer vriendelijk. toffe sfeer. wij komen zeker terug

Timmy
Avis du: inconnu

Zaterdagavond rond een uur of zeven... gaan...

Zaterdagavond rond een uur of zeven... gaan eten in El Peurto. Ik ben zelf geen bekende van de tapakeuken dus besluit voor het tapamenu te gaan. Voor 22 euro per persoon krijgen we een selectie koude en warme gerechten. Door het goede weer is het druk in El Puerto. Zo druk dat we na de apero 30 minuten moeten wachten tot we iets kunnen bestellen om te drinken. Na 3 vruchteloze pogingen om een ober te paken te krijgen, besluit ik mijn beklag te doen aan de bar. Daarna was de bediening veel beter. Het eten is lekker. De wijn veel te warm. De keuze aan wijnen is ook eerder beperkt, maar de prijzen zijn zeer correct. Voor een leuke avond onder vrienden een goed adres. Zeker om nadien het hippe Zuid onveilig te maken.

Kristel
Avis du: inconnu

Op 8 maart met 16 personen daar gaan eten....

Op 8 maart met 16 personen daar gaan eten. Hebben de "tapasmenu voor groepen" gegeten. Was enorm lekker en zeer gevarieerd. De wijnen waren ook uitstekend. De bediening was vriendelijk. De prijs valt ook mee! Een echte aanrader!

Ann
Avis du: inconnu

Lekkere tapas, maar niet meer. Typisch restaura...

Lekkere tapas, maar niet meer. Typisch restaurant voor avondscholen Spaans. Heel gezellig interieur. Prijs/Kwaliteit was niet super: lekker, maar niet voor die prijs. Maar mijn mening moet niet als waarheid worden aangenomen, want als Spaanse ben ik natuurlijk bevooroordeeld.

Tous les avis de ce restaurant