Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email Site web
A propos de ce restaurant
A l’heure actuelle, ‘t Wit Toreke est une grande taverne, à laquelle s'ajoutent deux salles, Ter Laeke et Meetshoven, d’une capacité de maximum 55 personnes. La salle Meetshoven peut être aménagée à l’aide de panneaux et accueillir jusqu’à 150 personnes. Ces salles sont accessibles par l’entrée principale du ‘t Wit Toreke.
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
7.4 Basé sur 7 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
7 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Nadine
Avis du: 28/05/2018

Mijn verjaardag 70 lentes

Er werd aangeraden om Moederdag menu te nemen 42€per persoon .Het menu bestond uit vissoep of aspergesoep ,de vissoep was aspergesoep met 2stukjes vis hoofdmenu was of spaansvarkensvlees,of pladijs weeral met asperges ,ook in aardappelgratin bevatten meer asperges dan aardappelen .Ik denk dat de asperges in uitverkoop waren .We hadden in november vorig jaar ook een mooi feest met 22 personen wat volledig in orde was .Dit is werkelijk gisteren een afknapper ,zeker niet voor herhaling vatbaar .In mijn ogen was dit een asperges menu ,niet de Moederdag menu .In afwachting van eventueel een antwoord groet ik u

Christel
Avis du: inconnu

Altijd Top

Regelmatig bezoek ik 't wit Toreke. Altijd super ontvangst en lekker eten. Proficiat aan gans het Team.

Jean-Pierre
Avis du: inconnu

Zeer lekker eten, zeer slechte service!!!

Ontvangst was al zus en zo! Er werd van achter de bar gevraagd: ''Kan ik je helpen?'' i.p.v. naar de klant te komen. We kregen een tafeltje toegewezen. De bediening in het begin verliep zeer vlot! Het aperitief, de hoofdschotel volgde elkaar vlot op! Het eten was super lekker! Maar dan begon het!!!! We hadden een fles wijn bij het eten en er is maar 1X bijgeschonken. Bij het afruimen werd niet gevraagd of we een dessert of een koffietje/thee wilde! We vroegen de dessertkaart; we bestelde een dessert, maar moesten enorm geduld hebben! De hoofdschotel was er véél sneller dan het dessert. Het lag echt op m'n tong om te vragen of we nog een dessert kregen! Ok, dessert was op en weer werd de vraag niet gesteld of we nog iets wenste. We bestelde nog een koffietje, we vroegen de rekening en bij het ontvangen werd er zelfs nog geen dank je wel gezegd!!!! De service werd gedaan door zes personen. Dit was de eerste en laatste maal in ''geen restaurant'', maar amper een brasserie!!!!Veel te duur voor een brasserie, maar wel z'n geld waard qua eten, maar zeker niet in de bediening!!!

placeholder
Danny
Avis du: inconnu

Het eten was fantastisch lekker, de bediening...

Het eten was fantastisch lekker, de bediening uitsteken maar wat wij heel jammer vonden waren de super kleine porties !! Voor de prijs mocht het voor ons wat meer zijn

jana
Avis du: inconnu

Het is een mooie zaak, vooral in de zomer (heel...

Het is een mooie zaak, vooral in de zomer (heel aangenaam terras). Over de bediening niets dan lof. Je merkt ook dat de eigenaars steeds aanwezig zijn. De kwaliteit is goed, maar de porties zijn eigenlijk te klein in verhouding tot de prijzen. Wel goede huiswijn aan eerlijke prijs.

Bruno
Avis du: inconnu

Heel leuk restaurant; Vriendelijke bediening,...

Heel leuk restaurant; Vriendelijke bediening, en heel lekker!

Anja
Avis du: inconnu

Altijd lekker en gezellig. Ook heel kindvriende...

Altijd lekker en gezellig. Ook heel kindvriendelijk. Mooi terras in de zomer.

Tous les avis de ce restaurant