placeholder
Cuisine
Belge 
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi, Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.7 Basé sur 3 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
3 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Rik
Avis du: inconnu
Rik recommande ce restaurant pour: Couples, Groupes, Enfants, Gastronomie, Rapport qualité/prix

Gezellig, warm, een degelijke service en een...

Zaterdag, 14/02/2015, na een wandeling met de kids kwamen we in groep (8 volwassenen en 6 kinderen) aan in Le Cabanon. De ontvangst door de joviale gastvrouw was super en door enkele humoristische zinspelingen van ons als van de gastvrouw, zat de sfeer er meteen goed in. De service was prima, en met "La Vieille Salme" van't vat, kan het echt niet meer stuk. De kids hebben er ook gegeten. De kindergerechten waren mooi verzorgd en de zelfgemaakte frietjes waren echt lekker!(dit bevestigen ook de mama's en de papa's :-)). Ook de zelfgebakken cakejes die bij de koffie geserveerd werden, maken het helemaal af. Ook buiten zijn er zitmogelijkheden en is er een speelruimte voor de kinderen. Proficiat aan de uitbaters voor alles wat jullie doen! Keep up the good work!

Willy
Avis du: inconnu

Symphatiek adresje voor tijdens of na de wandel...

Symphatiek adresje voor tijdens of na de wandeling in een prachtige omgeving. Pretentieloos, correct en vooral kwaliteitsvlees "des huizes".

Bart
Avis du: inconnu

Een klein gezellig Restaurantje, met een mooi...

Een klein gezellig Restaurantje, met een mooi verzorgde zolder, een beperkte kaart,maar alles lekker vers, en met liefde voor het vak gemaakt door de vrouw des huizes. Zeker een aanrader als je in de buurt bent..

Tous les avis de ce restaurant