Cuisine
Budget
€€
Jours de fermeture
Lundi, Mardi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
9.0 Basé sur 3 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
3 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
placeholder
Karina
Avis du: inconnu

Mooie ervaring

Gisteravond gaan eten, gastvrouw zeer open en vriendelijk, geeft ook perfecte bediening, van aperitief tot dessert een foutloos parcours. Ik heb geopteerd voor 'huis' producten, o.a. de huis apero op basis van gin, licht en niet zoet, de visschotel van de chef (5 soorten vis met wilde rijst en een saus op basis van curry, die zo lekker was dat al het brood erin gegaan is), het dessert de café glacé (mokka ijs met een huisgemaakte koffielikeur), het was lekker, mooi gepresenteerd en voor herhaling vatbaar. Het interieur is een zeer esthetisch geheel, geen schreeuwerige kleuren, tafeltjes ver genoeg van mekaar zodat je privacy hebt, en toch nog een warm gevoel in het resto. Het is een hoekpand met mooie grote ramen, zicht op de binnenstad en een heel leuk terras. Dank zij de vriendelijkheid, de vlotte bediening, het heerlijke eten is dit voor mij als eerste kennismaking met de stad Diest een meevaller en wij gaan zeker terug. Dikke pluim voor dit echtpaar die een hele mooie restaurantbeleving geven aan hun klanten.

André
Avis du: inconnu

Dezez middag, zelf een lekker portie mosselen...

Dezez middag, zelf een lekker portie mosselen verorberd! aanbeveling van vis voor echtgenote was een hoogvlieger. Zeer vriendelijke bediening; Ruime keuze, prijzen binnen budget. Voor herhaling vatbaar.

Johnny
Avis du: inconnu

Graag komen we hier steeds terug voor een snack...

Graag komen we hier steeds terug voor een snack of een salade. Het interieur is stijlvol en verzorgd en het is er rustig vertoeven. De bediening door de gastvrouw is attent. Op het bord: royale porties, in originele presentatie en steeds gecombineerd met vers fruit. Alleen het brood en de huiswijn is van het eenvoudige type. Geen gastronomische hoogvlieger maar eenvoudig goed!

Tous les avis de ce restaurant