Nous n'avons pas encore de photo de ce restaurant
Ajoutez une photo
placeholder
Cuisine
Budget
Jours de fermeture
Mercredi
Contact
Afficher le numéro de téléphone
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.7 Basé sur 11 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
11 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
ROel
Avis du: inconnu

Goed verzorgd restaurant. Beperkte kaart maar...

Goed verzorgd restaurant. Beperkte kaart maar kwaliteit. Porties zijn ruim voldoende.

Sonja
Avis du: inconnu

Zeer lekker, gezellig, alles ok....

Zeer lekker, gezellig, alles ok.

Marleen
Avis du: inconnu

Wij komen al jaren in dit restaurant en het...

Wij komen al jaren in dit restaurant en het is één van de weinige die steeds eenzelfde kwaliteit kan voorzetten Nog nooit negatieve opmerkingen gehad..;alles prima

Isabelle
Avis du: inconnu

Heerlijke gerechten die keer op keer even lekke...

Heerlijke gerechten die keer op keer even lekker zijn, heel goed verzorgd en een vriendelijke service. Echt een aanrader voor wie van de Italiaanse keuken houdt.

JURGEN
Avis du: inconnu

wederom zeer tevreden...

wederom zeer tevreden

JURGEN
Avis du: inconnu

De keuken blijftmij steeds verrassen. De trio...

De keuken blijftmij steeds verrassen. De trio van pasta is een echte aanrader. De kwaliteit van de gebruikte ingredienten is uitermate vers.Het hapje dat je vooraf krijgt , smaakt naar meer. De ovenverse pizza's zijn héél lekker Ook moet ik vaststellen dat er geen asbakken meer staan op de tafels en dat er veel minder gerookt wordt in het restaurant.. Proficiat :'ge zijt goe bezig ' jurgen

bruno
Avis du: inconnu

het eten was goed, voortreffelijke ossobuco....

het eten was goed, voortreffelijke ossobuco. De wokschotel is niet aan te bevelen wegens veel olie. Bediening is vriendelijk. Nogal lange wachttijden als het een beetje druk is, vooral met kinderen kan dit problemen geven. prijs - kwaliteit toch een aanrader, enkel de wijn vond ik (voor de prijs) maar pover.

VIcky
Avis du: inconnu

klein maar gezellig, het eten was lekker maar...

klein maar gezellig, het eten was lekker maar met een belgisch tintje.

JURGEN
Avis du: inconnu

De keuken is uitzonderlijk goed, alsook de...

De keuken is uitzonderlijk goed, alsook de bediening. Enige minpunt, is de rookgeur van sigaretten en smeulende peuken. De tafeltjes staan vrij dicht tegen elkaar en als er naast u twee verwoede paffers zitten, gaat spijtig genoeg de heerlijke geur van de voortreffelijke italiaanse keuken teloor. Ik weet dat het restaurant redelijk klein is en dat er moeilijk een 'niet-rokerszone' kan ingericht worden, maar misschien kan een andere oplossing wel gevonden worden. Als regelmatige klant overweeg ik zelfs niet meer te komen naar 'da corrado', maar ik weet eveneens dat ergens anders er ook wel eens iets schort. Daarom neem ik die vervelende smoor er maar tegen mijn goesting bij. Ferna shoe.

Van Baelen
Avis du: inconnu

Al jaren bezoeken wij regelmatig dit restaurant...

Al jaren bezoeken wij regelmatig dit restaurantje zowel met vrienden als met de kinderen. De eigenaar en zijn personeel hebben de kunst om alles op een heel ongedwongen joviale manier te brengen. Je voelt je hier direct thuis. De keuken is niet heel uitgebreid maar alles is kwalitatief goed verzorgd. Een tip wat het alleen nog kan verbeteren : iets meer in de suggesties varieren.

Tous les avis de ce restaurant