Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid...
Ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid en bediening en ook de kwaliteit van de overheerlijke ribbetjes !! Grtjs erik
Zoals gewoonlijk was het eten overheerlijk en blijft het een goede plek om te vertoeven. Spijtig dat iemand van de groep een verkeerde mosselbereiding gekregen had, look ipv lookroom. De ribs & more ervaring maakt dit goed en fouten kunnen gebeuren. Wij blijven zeker fan.
Zeer lekkere ribbetjes met veel verschillende smaken !
Het eten en de service zijn top! De ribbetjes en de verschillende sauzen zijn super. Ik kom terug
Alles tip top in orde een dikke aanrader
- overheerlijke ribbetjes en lekkere desserts - gemoedelijke sfeer - vriendelijke en gedreven uitbaters - prima prijs/kwaliteit
Alles was piekfijn in orde, lekker gegeten. Jammer dat de mosselen niet meer beschikbaar waren.
lekker lekker en nog eens lekker
Heel lekker eten en vriendelijke bediening, we zijn al een paar keer gaan eten en komen zeker nog eens terug