Moyen 6.5 Score basé sur 7 avis

placeholder

Pizzeria Giardino

actualiser les infos du restaurant
Kokkelbeekstraat 87 9100 SAINT-NICOLAS

Cuisine

Italienne

Jours de fermeture

Lundi

Contact

Afficher le numéro de téléphone

Info

Modes de paiement American Express, Diners Club, Master Card, Visa
7 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 

Note moyenne des avis

6.5 Basé sur 7 avis
Service
Qualité du repas
Cadre

Ce restaurant est recommandé pour :

  • Gastronomie 100%
Isabelle B
Isabelle recommande ce restaurant pour:
Date du repas: inconnu

Teleurstellend...

smaakvolle pizza's, helaas liet de bediening te wensen over! De ober had er duidelijk geen zin in vanavond. Ook spijtig dat één iemand in ons gezelschap van vijf vergeten werd, zodat die persoon later moest eten dan de anderen. De reactie hierop was dat er in elk restaurant wel eens iets misloopt en dat als je daar niet tegenkan, je beter je conclusies trekt en nooit meer terugkomt. Dat is dan bij deze beslist!

placeholder
Philip De Vos
Date du repas: inconnu

Goed!

Al is het soms een paar minuutjes wachten tot je plaats kan nemen aan je gereserveerde tafel, het personeel is vriendelijk, de bediening is verder snel en correct. Al verschillende keren gaan eten, en nog nooit problemen gehad. Het zit er altijd vol, dat zegt genoeg!

Glenn Van Hille
Date du repas: inconnu

Echte Italiaan !

Lekker en eerlijk eten , goeie service , zachte prijsjes . We eten geregeld daar en nog nooit tegengevallen .

Anthony Foubert
Date du repas: inconnu

Nooit meer !!

Wij dachten eens gezellig te gaan eten, niet dus! Om te beginnen bestellen we ons een cola en een pintje, ik zie meteen dat er geen schuim op het bier staat en vraag aan de ober een nieuw pintje omdat ik dacht dat het glas niet proper was. Reactie van de ober : geen probleem, ik breng je een nieuw en zie hem vervolgens achter de bar gaan en gewoon met een rietje in het bier roeren en hij brengt het pintje terug. Voila meneer zegt hij en loopt vervolgens gewoon weg. Ik heb dit uiteraard niet uitgedronken en na een half uur komt die zelfde ober het pintje weghalen en zegt niets. Na een uur krijgen we eindelijk ons eten ook al was het helemaal niet druk en zagen we dat mensen die ruim na ons binnen waren gekomen reeds hun eten hadden gekregen. Het eten "canneloni" was bovendien niet lekker en het vet dreef er gewoon bovenop. Deze zaak staat ook nog eens bekend voor pizzeria en om half 9 s'avonds was er al geen keuze meer mogelijk voor pizza omdat hun pizzadeeg op was !! Niet echt professioneel ! Dit was dan ook in alles terug te zien. Wat ons betreft dus zeker geen aanrader !!

lucia coenen
Date du repas: inconnu

Vroeger (voor de verbouwing) was dit mijn favor...

Vroeger (voor de verbouwing) was dit mijn favoriete Italiaan, joviale bediening, zeer lekker eten, supergezellig inrichting,... De zaak zat meestal vol en toch was het ideaal om met z'n tweetjes gezellig na te keuvelen. Gisteren pizza en pasta aan huis laten komen en geconstateerd dat er nog niets is veranderd aan de heerlijke Italiaanse smaak, de rest zal ik opnieuw ter plaatse moeten gaan ontdekken

Karolien De Vos
Date du repas: inconnu

Leuk restaurant, altijd gezellig druk en uitera...

Leuk restaurant, altijd gezellig druk en uiteraard lekker eten.

christine van de perre
Date du repas: inconnu

Voorlopig op andere locatie wegens verbouwingen...

Voorlopig op andere locatie wegens verbouwingen. De tijdelijke oplossing resulteert in een minder gezellige eetruimte maar de kwaliteit van het eten blijft voortreffelijk. Hopelijk zorgen de verbouwingen terug voor de authentieke sfeer die voordien ook al te bespeuren was in het restaurant.

Tous les avis de ce restaurant