placeholder
Cuisine
Belge 
Budget
Jours de fermeture
Mardi & Mercredi
Contact
Afficher le numéro de téléphone Email
Voir tous les détails du restaurant
Note moyenne des avis
8.2 Basé sur 10 avis
Service
Qualité du repas
Cadre
10 personnes ont donné leur avis sur ce restaurant
En partageant vos expériences, vous guidez les autres visiteurs dans leur choix
 
Gert
Avis du: inconnu

lekker - vriendelijk - gezellig en betaalbaar...

Ronny en zijn team zorgen voor een aangenaam onthaal met lekkere en betaalbare gerechten. Whiskyliefhebbers komen er zeker aan hun trekken. Wij zijn fan en komen graag regelmatig terug. Op zwoele zomerdagen is het heerlijk vertoeven op hun terras langs de oever van de Schelde. Miranda en Gert

placeholder
Karen
Avis du: inconnu

Wij zijn zaterdagavond het weekendmenu gaan...

Wij zijn zaterdagavond het weekendmenu gaan eten en het is super goed meegevallen: lekker en gezellig! Goede bediening, vriendelijk personeel. Niets op aan te merken. We komen zeker nog terug.

placeholder
Crab
Avis du: inconnu

Klein, gezellig en de borden liggen goed vol...

Klein, gezellig en de borden liggen goed vol met lekkere bereidingen. Wil je haut(ain)e cuisine, dan raad ik iets anders aan, maar voor een heerlijk avondje uit waarvan noch je portemonnee, noch jijzelf anorectisch aanvoelt, is dit een ideale plaats. Bovendien is het zeer gemakkelijk bereikbaar en toch erg afgelegen; ideaal voor een romantische uitstap langs het water.

Ann
Avis du: inconnu

Prima bediening en lekker (en genoeg) eten....

Prima bediening en lekker (en genoeg) eten. Voor een goede prijs goed eten (wild dan nog).

Jean Pierre
Avis du: inconnu

Simpel en goed restaurantje - vriendelijk en...

Simpel en goed restaurantje - vriendelijk en met stijl

Sandrine
Avis du: inconnu

Was moeilijk te vinden , maar zeker in de smaak...

Was moeilijk te vinden , maar zeker in de smaak gevallen, rustig en sfeervol interieur. Moet er tijdens de zomermaanden rustig vertoeven zijn op het terras langs het water.

nadine
Avis du: inconnu

Heel lekker en zeer goede prijs/kwaliteit-verho...

Heel lekker en zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding. Gelegen aan de Schelde met mooi buitenterras ,vlak aan de Schelde. Ideaal om even te verpauzen tijdens een fietstocht langs de schelde-vallei. De gerechten zijn schots-getint met een vleugje whisky, zoals bv. de crème-brulee: overheerlijk!! Héél sympatieke uitbaters. Een aanrader!

Wim
Avis du: inconnu

Vrijdagavond 21/01/2005 kennisgemaakt met Mac...

Vrijdagavond 21/01/2005 kennisgemaakt met Mac Pudding en het was een heel aangename ervaring : supervriendelijke ontvangst, aangenaam gezellig kader en héél lekker eten. Menu met carpaccio van zwaardvis, victoriabaars, reenootjes en dessertbord voor slechts 30 euro. Een aanrader !

Kris
Avis du: inconnu

leuk decor. We hadden niet gereserveerd en...

leuk decor. We hadden niet gereserveerd en we moesten in de achterste zaal gaan zitten waar het nogal koud was. Ik at de scampi mac pudding en mijn tafelgenoot de wok maar ik denk dat ze beiden met dezelfde saus gemaakt werden. niet echt warm en nogal veel romige saus zonder veel smaak. het ging wel heel snel... op een uurtje voorgerecht en hoofdgerecht en afgerekend.

Wim
Avis du: inconnu

Eenvoudig, eerlijk en lekker weekendmenu, en...

Eenvoudig, eerlijk en lekker weekendmenu, en zeer betaalbaar ( 25 €. )De zaak zit altijd afgeladen vol. Dus zeker reserveren. Een aanrader voor wie van heerlijke whisky houdt !

Tous les avis de ce restaurant