Uitstekend zoals steeds !...
Uitstekend zoals steeds !
Absoluut boven onze verwachting! Heer lekker gegeten, zeer goede producten van top kwaliteit. Meer punten waardig dan gault millau heeft gegeven, dit in vergelijking met andere zaken met eenzelfde ranking! Een echte aanrader, wij gaan zeker nog terug.. Ik wens de uitbaters dan ook veel culinair geluk toe!
het was niet de eerste keer en wij zijn telkens zeer tevreden geweest
Het personeel, eigenaar en eigenares zelf, bijgestaan door een lieve dame laten je thuis voelen. Het heerlijke eten is een streling voor je smaakpapillen. De wijnen, door de eigenares aanbevolen, verrijkten de gezellige maaltijd. De zeer mooie en verzorgde tuin waarin het restaurant is gelegen geeft aan de culinaire maaltijd een toegevoegde waarde. Dank voor de vriendelijke service.
Lotier stelt nooit teleur. Vriendelijke en gemoedelijke sfeer met een top chef in de keuken. een aanrader.
Eten was heerlijk en ontvangst was uitstekend.
We hebben het restaurant leren kennen in volle lockdown via de afhaalservice. De kwaliteit en het vakmanschap van de chef heeft ons aangenaam verrast. In Barre tijden, en woelige zee leer je de kwaliteiten van het schip kennen. Intussen al een paar keer het restaurant bezocht, en telkens heel erg tevreden over de sublieme gerechtjes en de uitstekende bediening. Ik ben blij dat ik dit nog mag meemaken.
altijd prima,zowel het eten als de service!!
Alles was super lekker en mooi gedresseerd Bediening was vriendelijk en klassevol We komen zeker terug