Uitgebreid ontbijt met veel keuze en een mooie...
Uitgebreid ontbijt met veel keuze en een mooie setting
Uitgebreid ontbijt met veel keuze en een mooie setting
Prima service, mooie locatie. Goede keuken.
Wij bestelde een fles wijn bij ons eten, maar na 3x gevraagd te hebben waar ze bleef was ons eten op. Ter compensatie kregen we wel een kop koffie.
tevreden maar minde dan verleden keer ook brunch tafel voor 2 aan de ran,d van zwembad niet zeer stabiel als er mensen vooral dikke mensen voorbij kwamen vloer gaf beetje mee ook redelijk minder keus van herechten te begrijpen voor de prijs ook minder volk dus zou score geven van 7,5 OP TIEN
Altijd lekker en leuke vakantiesfeer bij Van Der Valk. Zijn trouwe klanten, hebben al zeker 20 VDV hotels bezocht via arrangementen via onze account.
Wij hadden gereserveerd op het zuiderterras maar de zon was iets te fel (niet altijd in Belgie) en hebben dan een aangename plaats in het restaurant binnen gekregen. Zeer tevreden over, alsook het eten was prima en een goede service door de ober.Wij komen zeker terug na onze tweede ervaring bij jullie in het restaurant.MVG
Vlotte en vriendelijke bediening, veel keuze uit verse en lekkere producten. Aangenaam en gezellige kader.
We waren wel wat ontgoocheld over de kwaliteit en bereiding van de mosselen. Degenen aan onze tafel die dit seizoen al mosselen hadden gegeten waren vol lof over de kwaliteit dit jaar. In onze potjes zaten erg kleine en uitgekookte exemplaren. Het geheel was redelijk smakeloos. Positief : de bediening aan onze tafel verliep erg vriendelijk. De wachttijden waren redelijk lang maar het terras zat dan ook helemaal vol. Niet alle personeel was even vriendelijk, of stress-resistent..